Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hillybilly
Re: Oprema Koju Imate
Bravo, cestitke! Moj omiljeni amp... jel sa AlNiCo zvucnicima?
Peco, da alnico zvučnici, na njima piše Fender...lampe su stare ali radi sve kako treba...
Nije baš za akanje po svirkama, ali o tom potom...
Nije baš za akanje po svirkama, ali o tom potom...
Uh... cestitke.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cestitke! 

@mateuspoz: Cestitke

Zasto nije, ako smem da pitam? Pretesko za nosenje non-stop, ili postoji neki drugi razlog?mateuspoz wrote:Nije baš za akanje po svirkama, ali o tom potom...
strava @mateuspoz
taj Vibrolux plus Fender djitar je sve sto treba za srecu 

Odlican 

mateuspoz Chestitke! 

Momci, hvala...tek ce tu biti stresova...

Predobro pojačalo, čestitke!
Obozavam te "male" Fendere koji nisu pretrpeli najgore stvari sedamdesetih, master vol i UL trafo.
Verojatno zbog starosti pojačala i akanja po svirkama, ali meni je baš to fazon. Em što je tebi lepo, em što činiš neverovatno zadovoljtvo guitar geek-ovima koji su došli da te slušaju.
Pogotovo što sa tih 35W nikada ne možeš da budeš preglasan. Izlazni trafo mu je veličine progušnice na mom Super Bass-u, pa od jedinice odmah kreće u neverovatnu slatkoću i kompresiju.

Obozavam te "male" Fendere koji nisu pretrpeli najgore stvari sedamdesetih, master vol i UL trafo.

Ma 'di, ceo Vibrolux je težak kao glava Marshall 100-tke.Baba Slim wrote: Pretesko za nosenje non-stop, ili postoji neki drugi razlog?

Verojatno zbog starosti pojačala i akanja po svirkama, ali meni je baš to fazon. Em što je tebi lepo, em što činiš neverovatno zadovoljtvo guitar geek-ovima koji su došli da te slušaju.

Pogotovo što sa tih 35W nikada ne možeš da budeš preglasan. Izlazni trafo mu je veličine progušnice na mom Super Bass-u, pa od jedinice odmah kreće u neverovatnu slatkoću i kompresiju.
-
Čestitke mateuspoz, neka te služi dobro i dugo!mateuspoz wrote:Naišlo ovih dana...pa, tako...
Reci mi koje je godište i iz kog je grada ako nije tajna?
Potrebno je utegnuti Fendera, zvucnici su na ivici raspada, lampe u lošem stanju, ostalo je ok...pojacalo nije tesko, taman na granici (20 kg, rekao bih), zvuk je taman za klupske svirke, pa i više od toga...Baba Slim wrote:@mateuspoz: Cestitke![]()
![]()
Zasto nije, ako smem da pitam? Pretesko za nosenje non-stop, ili postoji neki drugi razlog?mateuspoz wrote:Nije baš za akanje po svirkama, ali o tom potom...
Pojačalo je iz Požarevca, dugo je bilo u nekom budjavom podrumu, mislim da je iz sedamdesetih, neka folk varijanta, serijski broj: B 63987
Naravno da ga ne treba štedeti !!!
Fender '65 Deluxe Reverb RI i Bandmaster kutija '60 i neko godiste sa JBL D130F 15"

Čestitaaamooo! 

Au! Pa nema smisla Tufli!
Jesi li mu već otkačio bright cap sa vol pota reverb kanala?

Jesi li mu već otkačio bright cap sa vol pota reverb kanala?