haha, one ne kostaju toliko ni kad su nove i ima ih sve na broju. Ove se vidi da su stare (ili ih je cuvao na tavanu)
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
- sirac-šunka
- vragolan
Nevezano ni za jedan oglas konkretno, ali neverovatno mi je i simptomatično, kad god nekog pozovem da se raspitam u vezi nekog oglasa (ili kad se samo dopisujem sa nekim), pre ili kasnije obavezni usledi ono "E druže..."
Šta mu to dođu ostaci socijalizma ili tako delujem na ljude pa me odma zgotive i prebace u prijatelje...?
Šta mu to dođu ostaci socijalizma ili tako delujem na ljude pa me odma zgotive i prebace u prijatelje...?

- rockozaurus
Ne,druze
,to je kvazi-psihologija...Kao,eto,ja sam te zgotivio,postali smo odmah prijatelji,zar ti nije neprijatno da odbijes moju ponudu?Nesto kao verbalno mito...druze. 

To i poverenje...ne bi te drug zajebo da ti uvali cock...iliti rooster
http://www.kupujemprodajem.com/digital- ... d=22123405
sem sto je oglas epic, i ponuda je epic ako je zaista pedal ispravan
sem sto je oglas epic, i ponuda je epic ako je zaista pedal ispravan
-
-
Baba Slim wrote: Probao sam gitaru od 8k evra, i hteo sam da povratim koliko sam se odvratno osecao dok sam je svirao.
Ostadoste dužni da nam napišete koje su to gitare od 8k evra koje ste probali? Ja sam vrlo znatiželjan. Trzalice, koja si ti to još reprezentativna hand made izdanja probao? Kako ste to probali? Da li ste samo držali u rukama par minuta ili imali prilike svestrano da isprobate, možda na nekoj svirci?Trzalica wrote:Vidiš, i ja sam probao gitare od 8k eura, do hand made reprezentativnih izdanja, ... i hteo sam da povratim koliko su te gitare identične nekim std. modelima od 1000-2000€.
Bacili ste me u neznanje napisanim. Vrteo sam film i pokušao da se setim koje sam ja sve to gitare od 8k imao prilike da probam u životu. Prisetio sam se jedne osetno skuplje, ali u pitanju je kolekcionarski primerak. Možda se prisećam još jedne. To bi bilo sve. Neke masterbuild Fendere od 10k dolara ne sećam se da sam ikada probao. Gde to može da se proba baš me zanima! Ne pominjite samo GC jer to je onda smešno!
Imas u ulici 29. novembra da probas sta god hoces i za mnogo vece pare...Usred Zala wrote:Baba Slim wrote: Probao sam gitaru od 8k evra, i hteo sam da povratim koliko sam se odvratno osecao dok sam je svirao.Ostadoste dužni da nam napišete koje su to gitare od 8k evra koje ste probali? Ja sam vrlo znatiželjan. Trzalice, koja si ti to još reprezentativna hand made izdanja probao? Kako ste to probali? Da li ste samo držali u rukama par minuta ili imali prilike svestrano da isprobate, možda na nekoj svirci?Trzalica wrote:Vidiš, i ja sam probao gitare od 8k eura, do hand made reprezentativnih izdanja, ... i hteo sam da povratim koliko su te gitare identične nekim std. modelima od 1000-2000€.
Bacili ste me u neznanje napisanim. Vrteo sam film i pokušao da se setim koje sam ja sve to gitare od 8k imao prilike da probam u životu. Prisetio sam se jedne osetno skuplje, ali u pitanju je kolekcionarski primerak. Možda se prisećam još jedne. To bi bilo sve. Neke masterbuild Fendere od 10k dolara ne sećam se da sam ikada probao. Gde to može da se proba baš me zanima! Ne pominjite samo GC jer to je onda smešno!
-
Aman čoveče, kod Vlade su kolekcionarski primerci! To može da svira i ovako i onako, ali uvek košta mnogo. Nije adekvatno za poređenje.
Ne pričamo o tome već o savremenim gitarama od 8k i više!
P.S. Još nešto - ući u radnju i par minuta opaliti pal akorda na nekom instrumentu nije isto što i svirati taj instrument. Osim toga kod kolekcionarskih primeraka ima dosta slučajeva kada gitara godinama leži u koferu pa joj treba dosta vremena za ponovno usviravanje.
Ne pričamo o tome već o savremenim gitarama od 8k i više!
P.S. Još nešto - ući u radnju i par minuta opaliti pal akorda na nekom instrumentu nije isto što i svirati taj instrument. Osim toga kod kolekcionarskih primeraka ima dosta slučajeva kada gitara godinama leži u koferu pa joj treba dosta vremena za ponovno usviravanje.
Last edited by Usred Zala on 24 May 2013, 11:41, edited 1 time in total.
- LifelessDead
verovatno postoje neki CS artist modeli....ili gitara ima zlatne civije or something...al to opet sluzi samo za qrcenje 

- ToneChaser
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-R ... d=22120640\
Totalni win saljivih oglasa sto se tice ovog meseca !
Ovaj lik zesce ismejava sve ostale prodavce a mislim da to radi samo zato sto ne moze da proda svoju robu!
Pa on sad kao ne nudi nista spektakularno i bas zato trebamo od njega da kupimo

Totalni win saljivih oglasa sto se tice ovog meseca !

Ovaj lik zesce ismejava sve ostale prodavce a mislim da to radi samo zato sto ne moze da proda svoju robu!

Pa on sad kao ne nudi nista spektakularno i bas zato trebamo od njega da kupimo

Lik navalio da je proda,pa svaki put kada je postavi,menja pricu...U pocetku je bilo da mu ne odgovara vrat,pa onda nova,ne svirana itd itd...
- rockozaurus
Moram da se pohvalim da je lik postao clan foruma zbog mene...
Naime,jednom sam se ovde usudio da ismevam(kako on kaze) jedan njegov oglas, gde doticni prodaje neki Cort ali ga prodaje tako da covek pomisli da pre i posle tog Corta nema nista,praznina...I onda sam poceo da dobijam "ljubavna" pisma "teske" sadrzine,veoma duga...Nesto kao Ljubisa kada mu pomenes "vibrolu".
Primio sam sve sa osmehom,kao sto je i red.@ToneChaser i @Gosa, ocekujte "ljubavne poruke" ovih dana. 

- mislim_stvarno
aj da probam nesto korisno da izvucem iz ove teme
kako raditi eventualnu zamenu ovim kurirskim sluzbama?
kako raditi eventualnu zamenu ovim kurirskim sluzbama?
- sirac-šunka
- vragolan