Jao cuti znam.....rockozaurus wrote:Moram da se pohvalim da je lik postao clan foruma zbog mene...Naime,jednom sam se ovde usudio da ismevam(kako on kaze) jedan njegov oglas, gde doticni prodaje neki Cort ali ga prodaje tako da covek pomisli da pre i posle tog Corta nema nista,praznina...I onda sam poceo da dobijam "ljubavna" pisma "teske" sadrzine,veoma duga...Nesto kao Ljubisa kada mu pomenes "vibrolu".
Primio sam sve sa osmehom,kao sto je i red.@ToneChaser i @Gosa, ocekujte "ljubavne poruke" ovih dana.
Taj cort kao da mu je bio napravljen od drveta od koga je napravljen krst na kome je raqzapet Isus Hrist.....Secam se kako je ismejavao ljude koji jure Gibson i Fender, jer svi su oni glupi, jure trademark a trebaju da uzmu bas njegov Cort jer je to nenadjebiva gitara

I sve najbolje o njoj, nikada je ne bi prodao, to je bozanska gitara...ali......ipak je prodaje

Kao prodaje je da bi kupio akusticnu ozvucenu jer ce to da radi, a sad vidimo da je izgleda prodao Cort i kupio rg350

Lik radi u nekoj prodavnici muzicke opreme, i koliko psihicki terorise pisanijama, ja iskreno ne bih smeo da udjem u tu prodavnicu i da ga pitam nesto

Znaci ne mogu da verujem da je onaj cort uvaljao ipak na kraju nekome i to za 500 i vise evra....