ja bi rekao remington new army, moguce da si na to i mislio, ali si napravio lapsus, ali to nije metak od tog revolvera, taj revolver bi fabricki trebao biti nabijac koliko se ja razumem...kwiss wrote:Colt army 1875
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Ne nije lapsus, 1875 Colt single action army kalibar 45luci wrote:ja bi rekao remington new army, moguce da si na to i mislio, ali si napravio lapsus, ali to nije metak od tog revolvera, taj revolver bi fabricki trebao biti nabijac koliko se ja razumem...kwiss wrote:Colt army 1875

da, samo sto je ovo 100% remington model 1858, nabijac, single action, sve ostalo bi morao da vidim bolje slilke da bi bilo sta rekao, samo me zanima da li je original ili je replika...
Ја мислим да ће ово питање најбоље да се реши двобојем... тачно у подне...
vauauaaaaa
vaaaa vaaa vaaaauuu
vauauaua
vaaaau vaaau vaaaa
vaaaa vaaa vaaaauuu
vauauaua
vaaaau vaaau vaaaa
- Dersu Uzala
Give the man a cigar. Sto se tice original/replika pitanja, ne bih znao, obzirom da je to poklon od coveka koji je lovan i skuplja jako lepe stvari moguce da je original. Ako se budem setio, provericu kad stignem. Ne znam samo sta bih trebao da gledam ali verovatno neki clue postoji.luci wrote:da, samo sto je ovo 100% remington model 1858, nabijac, single action, sve ostalo bi morao da vidim bolje slilke da bi bilo sta rekao, samo me zanima da li je original ili je replika...
toliko se vec ne razumem... ocigledna stvar je da vidis da li negde pise made in italy ili nesto tako... to je dead giveaway, osim toga ni sam ne znam, verovatnoca da ce mi original tog revolvera proci kroz ruke je dovoljno mala da se nikad nisam trudio da naucim razlike, ali patina govori dosta...
Nemoj crni floyd, ki brata te molim! Ova zaslužuje da sija i zaslepljuje na sve strane, ergo chrom!Dersu Uzala wrote:
Fora je u tome sto obe leze u ormaru kod majstora vec desetak godina jer treba da menjam neke delove i nikako da skontam sta 'ocu a majstor me samo zbunjuje opcijama.

Ako ostaviš ovaj neću ti se više javiti ni na ulici...

- Dersu Uzala
Ako je ovaj ikad zavrsi, ima jezik da pregrizesguv'nor wrote:...Ako ostaviš ovaj...![]()
![]()

- mislim_stvarno
ne slusaj guvnora! on nije metalac!

- Dersu Uzala
A i nije Floyd vecma LoPro7 oridjidji.
Ma znam da će to bRezobrazno da izleda, nego ja se odma' smorim kada ne vidim chrom ili tozla hardver. 

guv'nor wrote:Ma znam da će to bRezobrazno da izleda, nego ja se odma' smorim kada ne vidim chrom ili tozla hardver.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
AVRI Jag. jbg.

dokopao si ga se!
DDDD
matori CESTITAM!
da li si zadovoljan vise?!?!?!
DD :***

matori CESTITAM!
da li si zadovoljan vise?!?!?!