Nemam pojma sta se tu desava sem da se taj dealer (frettedamericana.com) seli u neke nove prostorije ovih dana pa im je anyway frka, a ovaj radi za njih te revije. Imaju neki poslovni dil. A 'where in the world is Phil' to samo Bog sveti zna. Kad odrade okacice pa javljam. Uzgred pre nekoliko nedelja onaj baja iz Fuel-a (Endi) je narucio dva komada (Anderdog). On iskljucivo svira Djibson Le(s)pojke, njihov zajednicki ortak zvao Lea da donese neku djitru jer dolazi i ovaj u goste da djemuju. Ta dva lika su obojica muzicari, sto studi'ski sto live, imaju grdne LP-je. Onda su izvukli 7 komada, od oridjidji '58. i '59 preko '70.-tih i nekih novijih reissue custom shop. I ovaj Endi covek poceo da se hvata za glavu, ne veruje kako gitara dobro radi i kakav ima zvuk. ne veruje jednostavno covek, vrti glavom, kuka, psuje, koluta ocima, menja pojacala, kablove, sve menja i opet ne veruje da postoji gitara koja sjebe ovih 7 u zdrav mozak, Na kraju se covek predao i odma' narucio 2 komada. 12,000$, sitnica. Sacekace ga kad se vrati sa turneje pa ce valjda i on da snimi nesto.guv'nor wrote: Nego, kada će Phil nešto da snimi?
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Oprema Koju Imate
Zar nije covek na turneji sa Bon Jovi?
E, uzdravlje! Sad mogu mirnije da spavam
Od kad si okacio slike onog tvog underdoga vrtim u glavi kombinacije kako da dodjem do jednog... 6 soma zelenbaca je perevise za ovog Cp6uHa

Od kad si okacio slike onog tvog underdoga vrtim u glavi kombinacije kako da dodjem do jednog... 6 soma zelenbaca je perevise za ovog Cp6uHa

Ovaj avlijaner je najbolji gitarista kojeg poznajem, just wanted to say that. 
Dersu daj sredi mu te endorsove neke...

- Hillybilly
+Hopkins+ wrote:Ovaj avlijaner je najbolji gitarista kojeg poznajem, just wanted to say that.

Ne zahebavajte vas dvojica!
Al Djersova gitara je

Al Djersova gitara je

- Dersu Uzala
A nije to moja. To je za naseg renomiranog gitaristu i kompozitora iz Makedonije. 

Ah, ima on lepih gitara, kao mali sam se lozio na onu njegovu zelenu (mislim da je Raduloviceva)... Ali ovo je prva koja mi se bas bas dopala... valjda onaj relic bez mnogo rebrastog materijala... Ih...
Je l te gitare radi neko sa ovih prostora tamo u Ameriki? Vidim dosta ovdasnjih prezimena u brotherhoodu...
Odoh sad da teram opremu, sklapamo neki privremeni kucni studio, bude slika sutra...
Je l te gitare radi neko sa ovih prostora tamo u Ameriki? Vidim dosta ovdasnjih prezimena u brotherhoodu...
Odoh sad da teram opremu, sklapamo neki privremeni kucni studio, bude slika sutra...

Aj, ja još od onda jednom nedeljno obiđem sve živo što mi padne na pamet, od Leovog sajta, preko Arcane, Philxtv, Frettedamericane... Ništa nigde, pa reko da pitam da li sam baš toliko nesposoban ili još nije snimljeno.Dersu Uzala wrote: Kad odrade okacice pa javljam.

Bezveze..
Bas, kako to tako neomalterisano...
To su ti blokovi za taj garazni holloverb.
Svaka cast, brao!
Svaka cast, brao!

Vox u externi Box?
Kako zvuči?
Kako zvuči?
-
jel ovaj guild karamarkovićev ? takvu ima koglek iz kolorhejza,
jezivo dobri pikapi, stravično specifičan ton!
jezivo dobri pikapi, stravično specifičan ton!