Ajmokac Workshop
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ajmokac Workshop
lepo lepo
Radovi se nastavljaju, blizi se kraj:

Uradjeno bajcovanje top-a iznova, sa drugacijom bojom podloge, i nakon sto sam video kako je ispao mahagoni na Majtijevom telcu bez ikakvog bajcovanja, samo finisiran, odlucio sam da ni kod mene nema nikakvog toniranja laka za ledja i vrat (kao sto sam u pocetku zamislio da bude tamno braon/crveno)... Slika sa moba:

Uradjeno bajcovanje top-a iznova, sa drugacijom bojom podloge, i nakon sto sam video kako je ispao mahagoni na Majtijevom telcu bez ikakvog bajcovanja, samo finisiran, odlucio sam da ni kod mene nema nikakvog toniranja laka za ledja i vrat (kao sto sam u pocetku zamislio da bude tamno braon/crveno)... Slika sa moba:

bem li ga
- Dersu Uzala
Hvala ti sto si njezan veceras 
P.S. Ja bi rek'o kajsija. No
Yes ?
This way? 

P.S. Ja bi rek'o kajsija. No

Prvo crvena za isticanje godova, pa zuta preko, uzivo izgleda bolje ovde je malo ispalo kao kajsija na slici u wtvarnosti je vise zuto sa brao godovima.
Rekoh bem li ga zato sto se u te varijante ne razumem bas najbolje pa kako ispadne ispadne, video si da su moje gitre sve bile ili natural, ili full boja, ova zadnja cak samo ulke, zato sto me to livkanje genaralno smara
Rekoh bem li ga zato sto se u te varijante ne razumem bas najbolje pa kako ispadne ispadne, video si da su moje gitre sve bile ili natural, ili full boja, ova zadnja cak samo ulke, zato sto me to livkanje genaralno smara
Jos malo pa gotovo... 

Preterano ali preterano dobro izgleda
- mislim_stvarno
Vrat je... daaaaaaaaamn. Jel luminlay sa strane?
Jeste, precnika 3mm, plavi. Namerno nismo hteli nista napred od markera da stavljamo, bilo kakvih, jer realno nema potrebe, shvatio sam da skoro uopste ne gledam napred dok sviram stojeci, mnogo su mi bitniji ovi sa strane. 

Super
. Daj detalje o hardveru

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
do jaja!