Kad već pominjete Behringer pojačala, nešto apropo njihovog kvaliteta.Video sam u Baču kod jednog majstora Behringer pojačalo u uglu radionice.Onako, po izgledu lepo dizajnirano. Pitam majstora šta bi s njim, a on mi veli da ga je odavno popravio ali vlasnik već 6 meseci ne dolazi po njega.A riknuo mu je ugrađeni modeling deo-procesor, pa pošto ga nije mogao popraviti, bajpasirao ga je tako da mu je ostavio da radi s clean i drive kanalom a od efekata više nema ništa.A kako radi, ne znam, ali gazdi se očito ne žuri.

A što se tiče Čajavca, imao sam ga dugo vremena, GA102 model.To ni u kom slučaju nije za sobno sviranje, s onim RCF om od 150 w zaista pravi mnogo buke a onaj harmonic booster u njemu je u stanju da odašilje neke frekvencije koje destruktivno deluju na ljudski organizam i sluh, taj efekt mora da je dizajnirao neki inkvizitor.Pri jednoj svirci na iznajmljenoj opremi, crkne mi box kojeg je terala HH glava. Donesem iz prostorije za probe Čajavca, priključim HH na RCF preko štipaljki na njemu i vošti.Kako je RCF zvušao na HH u odnosu na Čajavca ne vredi pričati.Na kraju, hepiend, prodam povoljno Čajavca i kupim Roland cube 60 kojeg i danas imam.