Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
^now that's just awesomely weird.
I would benefit from a Line 6 M9. Just sayin'. I would.
I would benefit from a Line 6 M9. Just sayin'. I would.
@kill: sto bi rekli u podgorici 'a ne noo...'
Meni bi i m5 odradio posao, taman da stoji na bordu i menja pedale koje bi mi samo za po pesmu/dve trebale
meni zbog looper-a prvenstveno. mada i delay i verb su mu do jaja.
a kad me mrzi da nosim bordove na probu, samo ponesem to sranjce i iskuliram taj dan. joj. want.
a kad me mrzi da nosim bordove na probu, samo ponesem to sranjce i iskuliram taj dan. joj. want.
Joj, doduse ovaj zum (bas verzija) je isto oko 100e... Jebeno primamljivo. Ono, za neke flanger/detune/eq/amp sim... Jos kaze narod (na talkbassu) da je sasvim fin bajpas, da nema potrebe za drzanje u fx loopu.
Od opreme mi fali neko ko ce da dovlaci opremu na svirke i posle svirke brine o tome da li se sve spakovalo i ponelo kako bih ja mogao na miru da pijem besplatna piva kojima je bend "placen".
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Funkomat wrote:Od opreme mi fali neko ko ce da dovlaci opremu na svirke i posle svirke brine o tome da li se sve spakovalo i ponelo kako bih ja mogao na miru da pijem besplatna piva kojima je bend "placen".

-
Nikad od vas rockeri.
Spoiler:
izgleda da ste vi techies u vašim bendovima.... ja ta piva uglavnom popijem pre, pa me posle ni ne zovu da se pakujem­tenemanjavelimirovic wrote:Funkomat wrote:Od opreme mi fali neko ko ce da dovlaci opremu na svirke i posle svirke brine o tome da li se sve spakovalo i ponelo kako bih ja mogao na miru da pijem besplatna piva kojima je bend "placen".![]()
![]()
logistics duane'd
- mislim_stvarno
malo ih riarendzujes i imas patrioCki srBski rig

Bane Jelic alert 

U do jaja