Izvini sto si cekao... ubise me obaveze!sirac-šunka wrote:Hvala za kalemče, stiglo je!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Izvini sto si cekao... ubise me obaveze!sirac-šunka wrote:Hvala za kalemče, stiglo je!
Cujem malopre, nista pre pocetka Avgusta. Fil se vrno, ali je smoren posle turneje, uzo je odmor par nedelja (cenim zasluzeno) a ovi njegovi se i dalje ususkavaju na novoj lokaciji. Bedak je jer im je otisao sjajan piece (a koji nije) a opni nikako da naprave tu neku recenziju. Pa sad, ako popljuju, popljuju. Ja sam mislio da gitara nije ni bila zavrsena do pre nedelju dve, a u stvari cami tamo u koferu vise od dva meseca, deliverovana je desetak dana pre nego je ovaj otisao na turneju (kako Tanjug netom saznaje).guv'nor wrote:
Nego, kada će Phil nešto da snimi?
'el postoji neki dokazni materijal? Inkriminirajuci.Hillybilly wrote:+Hopkins+ wrote:Ovaj avlijaner je najbolji gitarista kojeg poznajem, just wanted to say that.
Dersu daj sredi mu te endorsove neke...
Danke! Nema veze, mnogo je lakše čekati kada imamo bar neki datum.Dersu Uzala wrote: Cujem malopre, nista pre pocetka Avgusta.
Ima nešto ovde... nije to baš svirka koja će ti se dopasti, ali ja volim tako...Dersu Uzala wrote: 'el postoji neki dokazni materijal? Inkriminirajuci.![]()
Jep, te su, i bord i Pecin amp i manji box... Guild Starfire VI '64...Usred Zala wrote: Ako su to gitare koje su svirane na koncertima sa Milutinom onda obe zvuče sjajno, posebno Guild. Koliko se sećam godište je 1968. U svakom slučaju čestitke.
majtimika wrote:hipsteri bre
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest