Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Pa sve se vise ucim tako da razmisljam jbg...radi ova gitara posao jako dobro, ali ja ne mogu da namestim ton koji zelim da cujem. Dok istog momenta kad se moj surak ili eto npr taj decko ubodu u moj amp to je istog momenta taj ton. Nije ono kao neka ekvilajzijska razlika pa kao malo dodas ovde na ampu ili oduzmes onde i sl, vec je istog momenta taj ton koji treba da bude. Kul je gitara i sve, i sa njom u studiju namestam super ton, ali ako treba da krenem da vucem pojacalo na svirke jbg moram da imam gitru koja sa njim lepo radi. Plus, alder i rosewood bih svakako uzeo nekada za sebe da imam pa sto da se ne objedini u istoj gitari.
Razmisljanje skroz na mestu, kakvi bre ljubitelji, kakvi bakraci - sell that bitch, nema kajanja, i kupis lepo to sto te cini srecnim. 

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-L ... filter_id=
ete ga...pa pospite me paljbom ako je na mestu

Prodaj šta te briga, ne vezuj se emotivno za opremu. Nego, ja sam isto bio u fazonu ljudi seru, drvo je drvo, dobar komad šta god da je biće odlična gitara ali ipak nije tako.. može da bude najbolji komad na svetu kada ga ubodeš čuje se da je korea, šta znam, sve je plitko i nekarakterno.. ove skupe gitare sve imaju gotov zvuk, samo ubodeš i sve je kako treba. Ne znam u čemu je fora ali eto to je moje skromno iskustvo. Ne postoji super kineski i korejski komad koji radi kao amer.
Btw ne znam šta se ti zamlaćuješ pored onog SG-a sa bilo čime

Btw ne znam šta se ti zamlaćuješ pored onog SG-a sa bilo čime

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nije kod svih tako, ali mogu da se slozim sa ovom tvrdnjom donekle.+Hopkins+ wrote: ove skupe gitare sve imaju gotov zvuk, samo ubodeš i sve je kako treba.
+1 Uzmes lepo i telca i strata (ne secam se dal jos imas CV-a) i jazzmastera maskisa i menjas za jos jednu lepu fender gitaru tipa neki telac ili straja do jaja.Btw ne znam šta se ti zamlaćuješ pored onog SG-a sa bilo čime![]()
+Hopkins+ wrote: Btw ne znam šta se ti zamlaćuješ pored onog SG-a sa bilo čime![]()

ne znam ni ja. sinoc uzeo SG-a posle par meseci u ruke i kao braaaaaaate. medjutim kod fenderica mi odgovara skala jer imam vece sake i taj chicken picking hybrid picking sta vec, lakse je mnoooogo raditi na fendericama. samo zato.
a i iskreno uvek mi je frka dok drzim SG-a, toliko krhko deluje, ebeni mahagoni i predug vrat...ovako kad drzim fendericu bacim je kako stignem i ne tripujem se uopste, samo je jos sladja sa ogrebotinama i cukotinama itd...[mada ovaj moj telac nema, nisam uspeo da unistim Olegov lak ni na jednom mestu

ahaha, kakav nebulozan oglas! iz principa ne zovem oglase koji se završavaju sa "Pozdrav svima". Ja sam principijelan čovek. Ma šta on tu meni bre ima da pozdravlja sve, kakav je to način...Cortex wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-L ... filter_id=

Cortex wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-L ... filter_id=
Brate hoces da se menjamo, ja ti dam svoj stereo-suraund iz svog audija, ima 300W pravih muzickih, i pojacalo od 150, sto je 50 vise od tih gitarskih lampaskih, ubodes u to i bog da te vidi, ja znam, ja birao licno!

-
Kao obično nadareno si duhovitCortex wrote:Covek me uvek iznenadi...
To su te sitne duse koje ne zaboravljaju da pomenu i...svoj "trosak"
znaci LOL

I ja tebe volem

-
-
Meni se svidza zvuk ovog importa.+Hopkins+ wrote:može da bude najbolji komad na svetu kada ga ubodeš čuje se da je korea, šta znam, sve je plitko i nekarakterno.

-
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

hahahhahahhaha i za oglas i za smajli....