weeeeee, konachno sam kupio!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
weeeeee, konachno sam kupio!
Dobar jutar, dan, veche svima, odavno nisam bio na ovom forumu, dosta toga se promenilo
Inache za one koje me se secaju, da vam samo kazem da sam konachno kupio gitaru, nisam bash siguran poshto nisam pitao lika koja je al mislim da je ova Yamaha Pacifica 112. Nisam tacno siguran za model poshto to mi je preporuchio jedan lik, dobar prijatelj.
. Inace hocu da stavim slike, kako? Nisam bash siguran pa necu da se bakcem

- KnightOfDoom
- Site Admin
Re: weeeeee, konachno sam kupio!
Čestitke i od mene!
Preporučio bih ti da,dok još koliko-toliko imaš kontakt s likom koji ti je prodao gitaru,saznaš koji je model tačno u pitanju.Predpostavljam da to tebi,sada ,verovatno nije puno bino,ali će ti kasnije,veruj mi,značiti.Ovo ti pišem iz ličnog iskustva,jer ni meni,pre 10 godina,nije bilo puno bitno koju sam ja to tačno gitaru kupio,a sada ne mogu ništa da saznam o njoj.Članovi ovog foruma su pomogli ,koliko je ko mogao, ali ni dalje ne mogu da zasnam ništa konkretno...
Zato ti predlažem,telefon u ruke i....
The Doors wrote:nisam bash siguran poshto nisam pitao lika koja je al mislim da je ova Yamaha Pacifica 112. Nisam tacno siguran za model poshto to mi je preporuchio jedan lik, dobar prijatelj..
Preporučio bih ti da,dok još koliko-toliko imaš kontakt s likom koji ti je prodao gitaru,saznaš koji je model tačno u pitanju.Predpostavljam da to tebi,sada ,verovatno nije puno bino,ali će ti kasnije,veruj mi,značiti.Ovo ti pišem iz ličnog iskustva,jer ni meni,pre 10 godina,nije bilo puno bitno koju sam ja to tačno gitaru kupio,a sada ne mogu ništa da saznam o njoj.Članovi ovog foruma su pomogli ,koliko je ko mogao, ali ni dalje ne mogu da zasnam ništa konkretno...
Zato ti predlažem,telefon u ruke i....
Sa srecom i neka te dugo sluzi 
- Chord-Master
- MF veteran
Ej bre, gde si ti, mislio sam da si emigrirao
Cestitke na kupovini, sa Pacifica-om ne mozes da pogresis.
Cestitke na kupovini, sa Pacifica-om ne mozes da pogresis.
- Rocket Roll
Dobar prijatelj ili ne, dobro pazi da ti ne uvale mačku u džaku. Daj neke slike, i kaži pošto si je platio?The Doors wrote:...konachno kupio gitaru, nisam bash siguran poshto nisam pitao lika koja je al mislim da je ova Yamaha Pacifica 112.
Izvinite na zakasnjenju, taman sam hteo sad da stavim fotke al baterije u fotoaparatu su prazne, idem da kupim, uploaduvacu ih za jedno dva sata! sija XD
Ej ljudi ajde pomozite mi sto se tiche tih slika... one koje fotkam su velichine 1.5 mb, mislim da photobucket tako nesto nece da uploada. Znate mozda neki program sa kojim mogu da shrinkujem sliku??? plz help... 
pa mnogo jake baterije
The Doors wrote:Ej ljudi ajde pomozite mi sto se tiche tih slika... one koje fotkam su velichine 1.5 mb, mislim da photobucket tako nesto nece da uploada. Znate mozda neki program sa kojim mogu da shrinkujem sliku??? plz help...
PAINT !
- Rock`n`Roller
- MF veteran
Smanji samo rezoluciju na aparatu (ili nabavi photoshop pa koristi alatku: File>Save for web).
E hvala puno, uskoro cu da stavim slike 
- Rock`n`Roller
- MF veteran
Jel `oce to? 
Planiram i ja da kupim Pacificu, pa me interesuje neki review.
Planiram i ja da kupim Pacificu, pa me interesuje neki review.
Ne treba ti review. Samo je kupi.Rock`n`Roller wrote: Planiram i ja da kupim Pacificu, pa me interesuje neki review.
FINALY!
Stavio sam slike...
http://i289.photobucket.com/albums/ll21 ... G_4503.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll21 ... G_4502.jpg
I kako vam se svidja???
Stavio sam slike...
http://i289.photobucket.com/albums/ll21 ... G_4503.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll21 ... G_4502.jpg
I kako vam se svidja???