viva la baixo!
Najbolji/lepši bass line
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Najbolji/lepši bass line
Daft Punk sa Pharrell Williamsom. Jel sledeca sa Vendi?
- sirac-šunka
- vragolan
Pa mož da hejtujemo daftPunk sa Farelom, ali poštono, to je opšti hit koji zapravo i poseduje neki kvalitet, a takvoga nije bilo prilično dugo... 
prebaciti u temu kako se pravi hit!
btw, Funk'd, u kakvom si srodstvu sa ovim Funk'dom?

btw, Funk'd, u kakvom si srodstvu sa ovim Funk'dom?

Osnovao bend, krstio ga i svirao u njemu 2 godine.
I šta je bilo posle? ste se raspali?Funkd wrote:Osnovao bend, krstio ga i svirao u njemu 2 godine.
Kao sto vidis, nisu se raspali
moja prica se tu zavrsila bezveze, a svakako nije za forum.
Dva clana iz prvobitne sestorke su na kraju ostali... malo je i promenjen fazon pa je sada repertoar vise r'n'b i disco, a manje jazz/funk/soul.
Uostalom, mogli ste ih videti ovde
Toliko o tome
Dva clana iz prvobitne sestorke su na kraju ostali... malo je i promenjen fazon pa je sada repertoar vise r'n'b i disco, a manje jazz/funk/soul.
Uostalom, mogli ste ih videti ovde
Toliko o tome
sad jbg, ni najbolji, ni najlepsi, ali svakako zanatska majstorija monstruoznog tona...
https://soundcloud.com/rasmc-1/oooruuuk-turbo-folk
https://soundcloud.com/rasmc-1/oooruuuk-turbo-folk
po meni ovo je NAJLEPSI.. bas line...
BTW.. da nije ovo ucesnica na ovom forumu... bejase jedno zeMsko celjade koje se raspitivase za bass....
BTW.. da nije ovo ucesnica na ovom forumu... bejase jedno zeMsko celjade koje se raspitivase za bass....
- sirac-šunka
- vragolan
Pominjaše je nešto jednom Kvočka, ako se nešto nisam prešo, al mislim da se neje registrovala na forum.
BTW, ne vredi, ne radi me ovo, od kad sam vido Martu Altesu, glupo mi uopšte da pogledam drugu ribu sa basom, mada me ponekad sramota da pogledam i bas uopšte... Ne sećam se da l sam već kačio baš ovaj klip, ali evo opet:
Eventualno još i Fabien mož da bude zanimljiva:
P.S. Ste znali da je neko iz Jamiroquai-a provalio ovu Martu na Youtube-u, pa kad su svirali negde u blizini zvali su je da izgostuje par pesama
BTW, ne vredi, ne radi me ovo, od kad sam vido Martu Altesu, glupo mi uopšte da pogledam drugu ribu sa basom, mada me ponekad sramota da pogledam i bas uopšte... Ne sećam se da l sam već kačio baš ovaj klip, ali evo opet:
Eventualno još i Fabien mož da bude zanimljiva:
P.S. Ste znali da je neko iz Jamiroquai-a provalio ovu Martu na Youtube-u, pa kad su svirali negde u blizini zvali su je da izgostuje par pesama
Cuj blizu, putovala je sa njima u Juznu Ameriku

E.. ja malo localpatriota...