Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
U jbt, doduse jeftino je. S'obzirom da je naapravljena od unobtaniuma (cim je prezivela eksploziju, jel'te)
Још само да поченте да качите линкове за огласе из рубрике за продају одеће или из рубрике за личне контакте... 

Ova tema je odavno, još pre prve revizije, spremna za Sve i svašta.
Јашта. Сад и кад бих кренуо да бришем, не знам одакле бих почео. Па или да је пустимо да се скрндеља начисто, и да оде под кључ и у архиву, или да оде у Све и свашта...
- rockozaurus
Ma opusteno!Ova tema je kao voda,pronaci ce put, ma gde je postavili...
Inace: http://www.kupujemprodajem.com/UPOZOREN ... d=33324371

Inace: http://www.kupujemprodajem.com/UPOZOREN ... d=33324371
Ali zato ovo ima veze sa temom.
Prepisao sam ceo oglas zato sto KP ovakve oglase brzo brise.
Dakle, postalo je vrlo za*ebano kupovati preko oglasa.
Sta me najvise brine ?
Koja je to vrsta pretnje koja coveka natera da mesec dana po obavljenom poslu, gitaru vrati ?
EDIT: u istom momentu ... izgleda da nisam samo ja zabrinut ...
http://www.kupujemprodajem.com/UPOZOREN ... d=33343954
" UPOZORENJE za GIBSON LP custom 1978
Ovim putem upozoravam nevine i naivne kupce da ne nasedaju na prodaju gitare GIBSON Les Paul Custom iz 1978. godine, serijskog broj 70908076 boje cherry sunburst, da ne bi prosli kao ja. Gitaru sa pripadajucim original koferom sam kupio 15.06. po dogovorenoj ceni da bi mi se mesec dana kasnije prodavac(ica) javila sa zahtevom za doplatom na dogovorenu cenu, navodno kofer nije bio uracunat u cenu, i ultimativnim obracanjem: ili doplatite ili vratite gitaru, sto sam naravno i ucinio iz razloga sto mi je prodavac(ica) tom prilikom ispricao-la potpuno drugu pricu o poreklu gitare u odnosu na onu prilikom kupoprodaje kao i da ne moze da garantuje za poreklo iste, navodno dobijena u nekoj razmeni u inostranstvu. Naravno gitaru prodaje jedna osoba, navodni vlasnik prilikom kupoprodaje je druga zenska osoba a navodni stvarni vlasnik prilikom ultimativnog nastupa posle mesec dana je potpuno treca osoba, navodno momak druge osobe. Naravno za moje troskove pregleda autenticnosti i setupovanja gitare nisu ni pitali a kamoli ih nadoknadili. Date pare sam dobio ali satisfakciju za nacin obracanja, sled desavanja kao i epilog dogadjaja nisam. Zato pamet u glavu. . .
Gitara je nekoliko dana bila postavljena na KP oglasima pa je to razlog zasto Vas informisem na KP. "
Prepisao sam ceo oglas zato sto KP ovakve oglase brzo brise.
Dakle, postalo je vrlo za*ebano kupovati preko oglasa.
Sta me najvise brine ?
Koja je to vrsta pretnje koja coveka natera da mesec dana po obavljenom poslu, gitaru vrati ?
EDIT: u istom momentu ... izgleda da nisam samo ja zabrinut ...
http://www.kupujemprodajem.com/UPOZOREN ... d=33343954
" UPOZORENJE za GIBSON LP custom 1978
Ovim putem upozoravam nevine i naivne kupce da ne nasedaju na prodaju gitare GIBSON Les Paul Custom iz 1978. godine, serijskog broj 70908076 boje cherry sunburst, da ne bi prosli kao ja. Gitaru sa pripadajucim original koferom sam kupio 15.06. po dogovorenoj ceni da bi mi se mesec dana kasnije prodavac(ica) javila sa zahtevom za doplatom na dogovorenu cenu, navodno kofer nije bio uracunat u cenu, i ultimativnim obracanjem: ili doplatite ili vratite gitaru, sto sam naravno i ucinio iz razloga sto mi je prodavac(ica) tom prilikom ispricao-la potpuno drugu pricu o poreklu gitare u odnosu na onu prilikom kupoprodaje kao i da ne moze da garantuje za poreklo iste, navodno dobijena u nekoj razmeni u inostranstvu. Naravno gitaru prodaje jedna osoba, navodni vlasnik prilikom kupoprodaje je druga zenska osoba a navodni stvarni vlasnik prilikom ultimativnog nastupa posle mesec dana je potpuno treca osoba, navodno momak druge osobe. Naravno za moje troskove pregleda autenticnosti i setupovanja gitare nisu ni pitali a kamoli ih nadoknadili. Date pare sam dobio ali satisfakciju za nacin obracanja, sled desavanja kao i epilog dogadjaja nisam. Zato pamet u glavu. . .
Gitara je nekoliko dana bila postavljena na KP oglasima pa je to razlog zasto Vas informisem na KP. "
mislim da je to best gif ever.
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-t ... d=33865095
ovo ima sve, od A do Sh, sto mi se svidja kod teleta.
Zna li neko valjaju li ovi komadi?
Cisto me...
zanima...

ovo ima sve, od A do Sh, sto mi se svidja kod teleta.
Zna li neko valjaju li ovi komadi?
Cisto me...
zanima...

zar nisi ti prodao ili prodajes telekastera?
jesam, zamenio sam za tele deluxe koji mi je super, ali jedino SG ostaje i to je za mene instrument of choice, oko svega ostalog odajem se razmisljanjima
ili - postajem Nemanja Velimirovic. 
zakljucak - lako je naci humbucker ton, a jako je tesko naci single coil tone.
do jaja je ovaj road worn deluxe, prezadovoljan sam. ali ovaj tele sa oglasa je totalno ubo u ono sto bih zeleo jos i vise [konfiguracijom drveta, izgledom, yada yada yada] ali nemam pojma kako zvuci. niti imam pare. eventualno imam pitanje jel oces zamenu hahahahahha

zakljucak - lako je naci humbucker ton, a jako je tesko naci single coil tone.
do jaja je ovaj road worn deluxe, prezadovoljan sam. ali ovaj tele sa oglasa je totalno ubo u ono sto bih zeleo jos i vise [konfiguracijom drveta, izgledom, yada yada yada] ali nemam pojma kako zvuci. niti imam pare. eventualno imam pitanje jel oces zamenu hahahahahha

Treba ti još

i umece sviranja mi treba isto 
ali razume se da je jedino opravdano vezbati na instrumentu koji ti savrseno odgovara kao nijedan drugi na svetu, jel da jel da jel da jel da jel da jel da? nazalost, mislim da mnogi gear freak-ovi ovako razmisljaju....verovatno myself included

ali razume se da je jedino opravdano vezbati na instrumentu koji ti savrseno odgovara kao nijedan drugi na svetu, jel da jel da jel da jel da jel da jel da? nazalost, mislim da mnogi gear freak-ovi ovako razmisljaju....verovatno myself included