Susic je levi...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Graditelj je iz Kalifornije a ne Teksasa, no svejedno, lepa gitarica.http://www.kupujemprodajem.com/Bass-Mod ... -oglas.htm
jedan jedini i jedinstven primerak u Srbiji donesena iz amerike sredinom jula nesvirana nova rucni rad graditelja iz teksasa [...]
da za rg550, ovo je rg750, oni su skuplji, bili su ranije po ovoj ceni na oglasima, sad, da li su prodavani za manje ili ne, ne znam...Trooper wrote:Mislim da je trzisna cena... 500-550e u mint stanju
mislim_stvarno wrote:da za rg550, ovo je rg750, oni su skuplji, bili su ranije po ovoj ceni na oglasima, sad, da li su prodavani za manje ili ne, ne znam...Trooper wrote:Mislim da je trzisna cena... 500-550e u mint stanju
Ali kaze setapovana, a floyd se kako mi se cini podigao... druga stvar, izgleda ima dimarzio hamove, tako da cena i nije toliko pretereana kad se sve uzme u obzir
ToneChaser wrote:Ovaj lik je napisao RG550, po cemu si ti zakljucio da je rg750?
a moze imati i custom wound bareknuckle magnete od fazon 200e po komadu, odkud znas... Mislim, pretpostavka je jednako verovatna kao i da je na gitaru koju ceni 900e stavio magnete od 30e. V1, V2, V7, V8 nisu sigurno.A i ako jeste, koja je to razlika + 400e vise u odnosu na rg550 pa cak i da ima dimarzio (a mzoe imati neke no name magnete isto to sto ne pise V7 i V8 ne znaci da su ovi na kojiam nsita ne pise Dimarzio) Imas da nadjes i rg550 sa dimarzijima za 500-600e
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests