Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Nemanja to zvuci odlicno.
Sta je IT ton?
Sta je IT ton?
Dersu Uzala wrote:U redu je.

Strava su mi ti Customi, samo ja to ne bih mogao da sviram bez bigsbyja al' nebitno.
NEmanja sve fenomenalno zvuci! Zaista, fantastican sound.
Koji ti je bre ovo reverb jebote, zvuci ko kuca??
predivno radi i microPOG i taj octave down fuzzy sound koji dobijas, predivno. a fuzzevi ce ti na jive king-u raditi uber. bar meni rade
i nekako mi se cuje da te amp vozi da sviras, vise nego u nekim ranijim testovima, am I right
predivno radi i microPOG i taj octave down fuzzy sound koji dobijas, predivno. a fuzzevi ce ti na jive king-u raditi uber. bar meni rade

i nekako mi se cuje da te amp vozi da sviras, vise nego u nekim ranijim testovima, am I right
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
IT ton je ton sa kamereMilanares wrote:Nemanja to zvuci odlicno.
Sta je IT ton?

Zvuci fino da, ali jos bolje je uzivo, cuces

Amp je upravo ono shto sam hteo, Peca je pogodio sve kako treba da zvuci. Reverb sa borda je digiverb obicni jeftini a negde sam pojacao sa ampa reverb, ne znam na koji deo klipa mislis...Cortex wrote:NEmanja sve fenomenalno zvuci! Zaista, fantastican sound.

mislio sam na taj sa board-a super zvuci jbt.
-
+sa dobrom pojkom, i cheap pedz mogu da zvuce ko kuca. 

pa dobro ko kuca i to nego bas zvuci radioheadovski super jbt dobro si ga izabrao
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cuj, izabrao sam ga tako shto je bio jeftin.
A do sad sam skapirao da mi radi posao i sad zelim delay isto digitechov, onaj hardwire. Kul su im pedaline, a i nisu preskupe. 

ja hocu da kupim neki skupi zajeban delay ali je nemoguce odluciti se.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cortex wrote:ja hocu da kupim neki skupi zajeban delay ali je nemoguce odluciti se.

dilema je izmedju digitech timebender-a, vox delaylab-a, dl-4 i eventualno memory man with hazarai.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
tu bi meni bila dilema samo izmedju VOxa i Memory Man-aCortex wrote:dilema je izmedju digitech timebender-a, vox delaylab-a, dl-4 i eventualno memory man with hazarai.

da na timebender-u umesto digitech pise boss, malekko, ili ne znam ehx ljudi bi skakali po toj pedali. pogledaj malo video-e, gazi boss dd-20 preko svih aspekata, ima pola eventide time factor fora u njoj, cak i boss slicer fore mozes da dobijes, pedala je realno - ludilo.