Sledeca generacija multi-efekt procesora

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
ToneChaser

Sledeca generacija multi-efekt procesora

Post by ToneChaser » 29 Aug 2013, 20:25

Neka ovo bude tema u kojoj cemo pisati o najavama, i izlascima novih serija, generacija multi-efekt procesora....

A do tada mogli bi da pisemo o starim, sta bi valjalo promeniti na istim, i kada vi ocekujete da ce izaci nova generacija....

Za sada stvari stoje ovako:

Line6 - HD500

BOSS : Boss GT100

DIGITECH: Digitech RP1000

ZOOM : Zoom G5.
(dodajte ostale ....)

Kada smo kod Zooma, mene je iznenadila ova serija, mnogo bolje od onog naseg ocekivanog kada se spomene ta famozna rec "ZUM"....

Sa druge strane GT100 me je najvise razocarao....Neki kazu da je GT10 i dalje bolji....U svakom slucaju ja ne cujem da je doneo neki bolji zvuk, a samo su zakomplikovali stvari sa onim loop pedalama...I 2 ekrana - to je po meni najveca razlika....Isto sra nje samo drugo pakovanje...

dejankuki
Ćale - moderator

Re: Sledeca generacija multi-efekt procesora

Post by dejankuki » 29 Aug 2013, 21:05

zoom ms50G...

nije novo (staro oko 10 meseci) ali je veoma kompaktno i veoma pedalboard friendly. Moze samo kao dopuna pedalboarda za razne efekt, a moze i standalone... Zvuk, po onome sto gledah/slusah je veoma dobar (serija GFX procesora IV)...
I kao otkrovenje na svim tim novim procesorima, najzad, mozes ti sam da odredjujes kako ce lanac da izgleda... a sve to za vrlo male pare... oko 102 eura...

Post Reply