Cortex wrote:Uzimaj dok nisu pre tebe uzeli forumasi
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Reckoner78
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
da bre, uzni i uživaj.
e da, uradi i neki lepi foto sešn sa gitarom pa postavljaj ovde. to bi bilo baš onako, kako bi mladi rekli - super.
e da, uradi i neki lepi foto sešn sa gitarom pa postavljaj ovde. to bi bilo baš onako, kako bi mladi rekli - super.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
da je oko 200e, bila bi realno super ponuda u smislu trci tamo i uzimaj...
Ovako je vrlo prosecna ponuda kakvih bude cesto na KP.
Squier je squier. Koferi imaju za male pare povremeno se pojave. Steal bi bio da je tako oko 200-220e. Ovako je prosek.
mada ta gitara fino radi, pa ako nekom treba stradza, eto.
Ovako je vrlo prosecna ponuda kakvih bude cesto na KP.
Squier je squier. Koferi imaju za male pare povremeno se pojave. Steal bi bio da je tako oko 200-220e. Ovako je prosek.
mada ta gitara fino radi, pa ako nekom treba stradza, eto.
-
Kill surf city
superobjektivno, +jesnemanjavelimirovic wrote: Steal bi bio da je tako oko 200-220e. Ovako je prosek.
pa dobro, daje covek i stari bridge uz njega i uradjen je nut od kosti i nivelisani pragovi + kofer, po meni jeste steal. ali jbg ne kupuju svi po Nemanja cenama 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cortex wrote:pa dobro, daje covek i stari bridge uz njega i uradjen je nut od kosti i nivelisani pragovi + kofer, po meni jeste steal. ali jbg ne kupuju svi po Nemanja cenama
Nije u tome stvar, nego od starta uvek treba znati shta koliko vredi a shta ne. Neke stare japanske ili nemacke/italijanske gitare mogu da se nadju za 200-250 evra a one vrede troduplo od cene skvajera (drvo super, hardver super). Skoro je neko kupio Teisto za 120e?...Peca cini mi se. Ta gitara je po svim pitanjima bolja od bilo kog skvajera...
Svakako to kod nas na trzistu nije ljudima interesantno, a u poslednje vreme nije ni u nekim okolnjim zemljama pa zato ovde mozes naleteti na Obanez Les Paul za 300e i manje cak!.
Ja cu uvek rado dati malko vise para za neki stari dobri instrument ili za neki noviji za koji znam da je dobar nego pretplatiti Kineske gitare. Po meni Squieri cv bi trebali biti oko 200e novi, fender meksiko 300e novi, USA standard 400e novi, i tako taj neki niz. TO bi bile okej cene.
edit: evo mnogo boljeg strata za manje para, samo treba srediti srednji magnet, koji po meni i ne mora da sljaka (mrzim pozicije 2 i 4 na stratu)..
http://www.kupujemprodajem.com/Maya-mad ... d=39548454
ko zna sta ce covek svirati za godinu-dve kome ce onda da proda Mayu daj nemoj da zezas covece 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa ako je ta logika, onda Squier it is!Cortex wrote:ko zna sta ce covek svirati za godinu-dve kome ce onda da proda Mayu daj nemoj da zezas covece
Maye su super djitre, ima moj ortak plavog istog strata, radi jako fino i otporan je na maltretiranje.
ma ne ljudi su potpuno u obmani na tom KP. sad ne pricam vise o Mayi uopste, cisto da znas, vec uopsteno.
evo ja stavio deluxe tele na oglase, ne odgovara mi, ocu rosewood pa to ti je.
lik mi salje mim strata u zamnu 1 na 1. lik mi salje Framus les paul, izubijan 73 godiste navodno, nisu magneti original vec neko smece, zamena 1 na 1. i te cene koje ljudi stavljaju to je potpuno ludilo. ovaj sto nudi strata, stavio 550e cenu za njega, eeeej, nov u mitrosu je 500e. ovaj sa ovim framusom tek sanja, pa to niko NIKADA, nece da kupi ni za 250e a kamoli 600...
mislim sve to znamo, nista to nije novo, ali kad krenem da objasnjavam ljudima preko poruka tamo sta je realnost oni se frapiraju
evo ja stavio deluxe tele na oglase, ne odgovara mi, ocu rosewood pa to ti je.
lik mi salje mim strata u zamnu 1 na 1. lik mi salje Framus les paul, izubijan 73 godiste navodno, nisu magneti original vec neko smece, zamena 1 na 1. i te cene koje ljudi stavljaju to je potpuno ludilo. ovaj sto nudi strata, stavio 550e cenu za njega, eeeej, nov u mitrosu je 500e. ovaj sa ovim framusom tek sanja, pa to niko NIKADA, nece da kupi ni za 250e a kamoli 600...
mislim sve to znamo, nista to nije novo, ali kad krenem da objasnjavam ljudima preko poruka tamo sta je realnost oni se frapiraju
-
Kill surf city
Nisam ja reko da ne uzima doticni Squer™, nego da nije kradja, vise regularna cena. +neke sitnice.

U slucaju da mislis na teisco, zestoko ga precera.Skoro je neko kupio Teisto za 120e?...Peca cini mi se. Ta gitara je po svim pitanjima bolja od bilo kog skvajera...![]()
- mislim_stvarno
-uzi vratnemanjavelimirovic wrote: edit: evo mnogo boljeg strata za manje para, samo treba srediti srednji magnet, koji po meni i ne mora da sljaka (mrzim pozicije 2 i 4 na stratu)..![]()
http://www.kupujemprodajem.com/Maya-mad ... d=39548454
-moraju pragovi da se poliraju jer su istroseni
-ne radi magnet...
-ne dobijas kofer
za razliku od onog koji je spreman za svirku odmah i dobijas dodatni tremolo na kom mozes da izvuces jos koji dinar...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ok!
...
Squier je do jaja dil...nek uzme co'ek.

...
Squier je do jaja dil...nek uzme co'ek.

Te Maye nisu nikada bili dobri instrumenti, IMO. Sada je to valjda ok da se zema jer je "odležalo", pa rade mnogo bolje.nemanjavelimirovic wrote:Ja cu uvek rado dati malko vise para za neki stari dobri instrument ili za neki noviji za koji znam da je dobar nego pretplatiti Kineske gitare.
Vezano za ova dva oglasa, ne kapiram po čemu je bolje kupiti poluispravnu gitaru sa nekim božesačuvaj™ keramikama za 50 evra manje od potpuno ispravnog i dojajnog Classic Vibe-a (znam kako radi, znate da sam ja snimio ona tri klipa koja se vrte po forumu)?
Vezano za cenu, prodaš originalni tremolo za 20-tak evra (ostaviš GFS jer šljaka ki car), kofer za 50 i gitaru si platio 230.
-
Kill surf city