Cestitke Baal, da te dobro sluzi...
Jos jednom, hvala svima na cestitkama.

Verujem da ce se dobro pokazati u svirci, i naravno, koga god put nanese u pravcu NS, slobodno se javite da popijemo kafu i probate pojacalo. Ja licno ne znam nikoga ko je ovo imao, probao, ili bar video uzivo - tako da sam se prilikom ove kupovine 100% kockao, i odlucio se samo pomocu YT klipova.
A isti ti klipovi na YT, nekako, nijedan mi nije bio 100% merodavan, svaki je razlicit, i ljudi uglavnom samo protrce kroz par zvukova, i to uglavnom ne na nekim podesavanjima koje bih ja koristio. Kad bude prilike, i kad mi bude gotov box, iscimacu sve komplet do Nemanje pa da snimimo nekakav demo, a svakako ce to bolje ispasti nego ja to sam da radim.
Sto se klina tice, odlican, nema dalje price, bar za moj ukus. Drajv - na nekim demoima mi se cinio bas zujav, na nekim prezentacijama ni najmanje... Rekao bih da je istina negde izmedju. Jeste nekako zujav, istini za volju, ali koliko mi se cini - ni izdaleka koliko su Hughes&Kettner Tubemeister 18, ili cccira-in Engl Thunder 50 na jacim gain podesavanjima. Za moj ukus, PRS lepse radi... Jeste, ima totalno taj moderan prizvuk drajva sa glave (totalno si modErna macko, maaajke mi™

), ali ne u toj meri koliko neka druga pojacala izgleda.
Sve u svemu, jedva cekam da ga posteno otpanjim kuci kao covek, pre svega, a onda i da cujem sta ce u bendu da se desi. Mada, koliko mi se cini, ta zujavost koja je mozda malo neprijatna kad sviras sam - u bendu je kod tih modernih pojacala nisam primecivao, sigurno ne u meri koja smeta.