Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Danas sam pokupio torbu sa sivenja, koju mi je uradio lik iz NS, po meri za glavu pojacala. Prezadovoljan sam, lepo je sve napravljeno, tacno, kvalitetno, imam utisak da ce ova torba jako dugo da traje. Ne razumem se u krojacki zanat, ali mi savovi odaju utisak da ce ovo izdrzati konstantno cimanje i nosenje bez ikakvog problema. I cena je i vise nego korektna. Da ne bude da reklamiram, mozete ga sami pronaci na KP, ima svoj oglas...
Evo par slika, a dole sam okacio link za ceo album...

http://s814.photobucket.com/user/baba-s ... 20pojacalo
Dacu da mi uradi i navlaku za 1x12 kabinet, kad bude gotov ovih dana...
Evo par slika, a dole sam okacio link za ceo album...

http://s814.photobucket.com/user/baba-s ... 20pojacalo
Dacu da mi uradi i navlaku za 1x12 kabinet, kad bude gotov ovih dana...
do jaja. daj kontakt
Ne kabinet, on mora da bude relic!
Super je ovo, tačno ono sve o čem' smo pričali, vr'!

Super je ovo, tačno ono sve o čem' smo pričali, vr'!

Napravio sam stalak od pvc cevi (i izolacije) manje-više prema http://howtomakeaguitarrack.wordpress.com/
Materijal je koštao između 1500 i 2000 dinara. Prijatelj ima peglu za spajanje pvc cevi pa smo "ispeglali", pa nisam morao ništa lepiti. Otišlo je oko dva sata vremena na sve (iskusniji bi verovatno brže).
Slike:
Materijal je koštao između 1500 i 2000 dinara. Prijatelj ima peglu za spajanje pvc cevi pa smo "ispeglali", pa nisam morao ništa lepiti. Otišlo je oko dva sata vremena na sve (iskusniji bi verovatno brže).
Slike:
Spoiler:
do jaja
nije najlepsa stvar na planeti ali kapiram da je ekstra funkcionalna.
nije najlepsa stvar na planeti ali kapiram da je ekstra funkcionalna.

Pa da, grozno mi je uvek bilo kad mi dođe neko sa gitarom ili kad nešto preturamo - ostavljamo gitare po podu ili već tako nešto bezvezno. Nisam do sada imao nezgoda zbog toga ali - sigurno bi se nešto već desilo.
Verovatno bi lepše bilo napraviti od metala, armature npr.
p.s. Od PVC cevi može jeftino da se napravi puno toga. Npr. stalak za mikrofon: http://www.instructables.com/id/PVC-Str ... one-Stand/
ha! ovo je fenomenalno
to nije pvc nego pp, pvc se ne vari
Одлично, практично је, а свакако неће да иде на изложбу па није неопходно да буде најлепше на свету.
С друге стране, ово за микрофон ми не делује као најбоља идеја. Стварно стабилан микрофонски сталак задовољавајуће тежине и фунционалне подесивости је ванредно корисна ствар, и ту не вреди уштеда ако немаш оно што добијеш са правим сталком.
С друге стране, ово за микрофон ми не делује као најбоља идеја. Стварно стабилан микрофонски сталак задовољавајуће тежине и фунционалне подесивости је ванредно корисна ствар, и ту не вреди уштеда ако немаш оно што добијеш са правим сталком.
Ne razumem se u te cevi, ja sam prosto tražio vodovodne. Ako ovo nisu pvc cevi onda mi je sad jasno zašto nisam ni mogao da ih lepim već morao da varim (kolena i T spojevi su predviđeni da se proširuju).
Ma da, za mikrofonski stalak je daleko od idealnog. Mada težina može da se sredi punjenjem cevi nekim peskom/šljunkom/cementom. Ali pravi stalak košta bar 20 eura a bendu ih treba nekoliko i za podrum. Od <500 dinara cevi mogu da se naprave dva stalka, otud eto neko pravi i ovako...
Ma da, za mikrofonski stalak je daleko od idealnog. Mada težina može da se sredi punjenjem cevi nekim peskom/šljunkom/cementom. Ali pravi stalak košta bar 20 eura a bendu ih treba nekoliko i za podrum. Od <500 dinara cevi mogu da se naprave dva stalka, otud eto neko pravi i ovako...
Ja imam otprilike ovakav diy stalak, pošto sam jevrej.
Moj je malo lepši, ako smem da kažem.
Nego, dobio sam od druga da probam, a čini se da će ostati kod mene zavjek:

Nije nešto, al' makar nije ni drajv od pojačala.
Moj je malo lepši, ako smem da kažem.

Nego, dobio sam od druga da probam, a čini se da će ostati kod mene zavjek:

Nije nešto, al' makar nije ni drajv od pojačala.

U kucnim uslovima vrlo zadovoljan, posle vikenda valjda necu biti razocaran
-
Dobrodošao u klub, nabavi još i expression pedalu i tvojoj sreći nema kraja.
- sirac-šunka
- vragolan
Uzeh ih na test, moguće da će to biti i za stalno.