Bilo je reci o tome da se napajanje smesti unutar kutije...ali nije .Napravljneo je externo napajanje koje moze da posluzi i u sverhe za ovu spravu kao i za mnoge druge.Razlog je taj sto bi kutija trebala da bude veca,sto se estetski meni nije bas dopalo.Dakle morala bi da bude ili dublja ili sira.Sa trafoom od 300mA koji bi se mozda i uklopio u celu pricu bez povecanjava kutije,nisam bio zadovoljan jer je slab za 6 komponenti koje su unutar ...i onda sam napravio malo kompaktno eksterno napajanje.drugi veoma bitan razlog je sigurnost tj.bezbednost uredjaja...Prakticno bi se nogom gazilo na 220V ,sto i nije bas dobro

.Moze to da se uradi pedantno i isplanirano kako bi se pouzdanost uredjaja stavila na maksimum,no reko sam prostor unutar njega nije bio dovoljan za tako nesto.Sama velicina kutije je mislim bese 25X12X4cm.Tako da se ladno moze staviti u gig bag.Postoji insert (ulaz/izlaz)...na drugoj strani pedale koji je povezan izmedju zadnje pedale i di box-a(send/ret)tako da se moze nakaciti jos koja pedala,a da prodjue kroz di box.Jedini je nedostatak sto ne moze da se bira( rucno) od koje do koje pedale bi se prekidao ili nastavljao lanac.Ali u dva poteza lemilice moze da se namesti po volji.
Natpise -aplikacije na kutiji su gravirane ...echovane ili kako vec... dakle vek i svet sto se kaze.
Bicete uskraceni zadovoljsta da pogledate unutrasnjost jer pedala nije vise kod mene...ali je pedantno sve to spakovano-verujte mi

.Nista se tu ne moze nesto vidfeti,jer kad se otvori kutija vide se samo vodovi na plocicama i po koja zica do prekidaca i led dioda