Jes vala, ja sam jednog iz 60-ih prodao prošle godine za 30eur, a još sam i zaradio na njoj. Simpatičan, ali trup je npr. bio neka šperka, teško da bi bio za neko koja-je-bolja takmičenje...Kill surf city wrote:Nisam ja reko da ne uzima doticni Squer™, nego da nije kradja, vise regularna cena. +neke sitnice.
U slucaju da mislis na teisco, zestoko ga precera.Skoro je neko kupio Teisto za 120e?...Peca cini mi se. Ta gitara je po svim pitanjima bolja od bilo kog skvajera...![]()
Ja sam ubeđen da su zamene ustvari strategija nekih od tih smarača: Šablon ide otprilike tako: stave nešto na oglase po paprenoj ceni, koju ne bi niko platio, zatim smaraju svaki normalan oglas sa zamenom a naravno računaju tu svoju cenu u zameni. To je verovatno lakše uraditi nego izvući nerealan keš, jer ako nekome nešto ne treba možda dođe u iskušenje da lako zameni za nešto drugo što mu makar deluje malo zanimljivo.Cortex wrote:lik mi salje mim strata u zamnu 1 na 1. lik mi salje Framus les paul, izubijan 73 godiste navodno, nisu magneti original vec neko smece, zamena 1 na 1. i te cene koje ljudi stavljaju to je potpuno ludilo. ovaj sto nudi strata, stavio 550e cenu za njega, eeeej, nov u mitrosu je 500e. ovaj sa ovim framusom tek sanja, pa to niko NIKADA, nece da kupi ni za 250e a kamoli 600...
mislim sve to znamo, nista to nije novo, ali kad krenem da objasnjavam ljudima preko poruka tamo sta je realnost oni se frapiraju