Evo ga i box, skoro pa gotov.
Dimenzije po Avatar boxu za 1x12, unutra je Celestion G12H30.
Ovom prilikom zelim do neba i nazad da se zahvalim mom bratu majtimiki koji je napravio/sklopio box, i Funkomatu koji je takodje nesebicno odvojio svoje vreme i trud da ovaj box oblozimo eko-kozom, i dovedemo u skoro gotovo stanje.
Ostaje samo jos da majti napravi prednji ram na koji se biti razvucena crna tkanina (mekani grill koji mi je ostao od pre nekoliko godina kad sam i matorog Fendera sredjivao) a to je moralo da saceka presvlacenje, da bi se videlo koje su potrebne dimenzije rama.
Posto me nesto zeza photobucket i ne da mi da napravim novi album, spakovao sam slike koje imam sa sada, pa koga zanima moze da skine i pogleda kako je izgledao delic posla:
https://app.box.com/s/bip08bvfm8ruhdqeyp0u
Okacicu i kad sve bude kompletirano.
Inace, mislim da u zivotu bolji zvuk nisam imao. Sinoc sam vec nosio box na svirku u klub Mojo u Senti, i odusevljen sta kako sve to zvuci, i samo za sebe kad se svira a narocito u bendu. Zaista sam prezadovoljan trenutnom kombinacijom opreme i rezultujucim zvukom. Sminka moze biti ovakva ili onakva, ali osnovni zvuk, po meni barem, *ebe i oca i mater.