Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Oprema Koju Imate
cestitke! da te dugo sluzi! izgleda skroz sexy 

uh do jaja.. cestitam.
Najs! 

pobratime moj!
Čestitam Djomla, sada na flekanje!

Spoiler:
- Dersu Uzala
MIcis da obuce azbestno ili velcro odelo, natakne opasac i par redenika pa na relicovanje
?

Ma ne, Gibsoni se namerno ne relic-uju. To samo ova bolt-on surferska vesla iz Kalifornije.
Nego bukvalno flekanje prstima i podlakticom - ne mogu nikako da skinem otiske i mrlje sa gloss nitro laka.
Gitara je iz -98-e i bila je spotless kada sam je uzeo, a ja nikako ne mogu skroz da skinem sve svoje otiske samo krpicom i vlažnim dahom...

Nego bukvalno flekanje prstima i podlakticom - ne mogu nikako da skinem otiske i mrlje sa gloss nitro laka.
Gitara je iz -98-e i bila je spotless kada sam je uzeo, a ja nikako ne mogu skroz da skinem sve svoje otiske samo krpicom i vlažnim dahom...

Fala ljudovi 
(pobratime :*)

(pobratime :*)
- Dersu Uzala
guv'nor wrote:Ma ne, Gibsoni se namerno ne relic-uju. To samo ova bolt-on surferska vesla iz Kalifornije.![]()
Znaci jeo si burek oboma rukama istovremeno vezbajuci two-handed tapping tehnike

ima i drugih nacin da se tamani burek?? 

- Dersu Uzala
Ima. You could be playing a Playstation at the same time instead of practicing two-handed tapping. Ili recimo da se igras sa tudjim tabletom, pa onako lepo zamastis touch-screen. Choices are limitless really. Jedes i vozis a volan klizi ko dusa.
- Reckoner78
Evo (aj red je) i mnog skromnog rig-a

Modded CV 50's > GCB-95 > TC Polytune > Uniphase 45/90 > Boss OC-2 > Maxles OCD > Boss SD1 > Boss CH1 > Digitech DD > Frontman 212r
Sledi lagano štednja za nekog lampaša i u medjuvremenu čekam da naleti neki tremolo.....

Modded CV 50's > GCB-95 > TC Polytune > Uniphase 45/90 > Boss OC-2 > Maxles OCD > Boss SD1 > Boss CH1 > Digitech DD > Frontman 212r
Sledi lagano štednja za nekog lampaša i u medjuvremenu čekam da naleti neki tremolo.....
- sirac-šunka
- vragolan
A iza su završni računi i glavna knjiga od 1976?

- Reckoner78
Dobro okosirac-šunka wrote:A iza su završni računi i glavna knjiga od 1976?

- mislim_stvarno
glavni arhivator svira strata!