Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
iz iskustva znam da ako trazis, dobices po onoj ceni koja pise na sajtu (osim ako nisu promenili tu praksu, a ne verujem)
Imao sam drugacije iskustvo kad sam kupovao jackhammera, na sajtu je bila jos na promociji a istog dana kad otisao do njih bila je treca cena. Skuplje je bilo ako nekog zanima 

Oglas na KP postavljen je pre 4 nedelje,
a novogodisnji (?) popust u Mitrosu je od pre par dana.
Prema tome, ako imas 166k u dzepu i zelis tu 57icu, siguran sam da ce MItrosmusic
biti srecan da ti izadje u susret.
Btw, 1443 eur za novu AVRI '57 , sa svim dodatnim priborom (Vintage Tweed Case, Strap, Cable, 5-Position Switch Update Kit, Ash Tray Bridge Cover),
i nije previse. Kome treba , a ima para, 30.000 mu ostane u dzepu.
Na KP za polovne , i naravno obavezno bez kofera i ostalog, traze preko 1000 eur.
a novogodisnji (?) popust u Mitrosu je od pre par dana.
Prema tome, ako imas 166k u dzepu i zelis tu 57icu, siguran sam da ce MItrosmusic
biti srecan da ti izadje u susret.
Btw, 1443 eur za novu AVRI '57 , sa svim dodatnim priborom (Vintage Tweed Case, Strap, Cable, 5-Position Switch Update Kit, Ash Tray Bridge Cover),
i nije previse. Kome treba , a ima para, 30.000 mu ostane u dzepu.
Na KP za polovne , i naravno obavezno bez kofera i ostalog, traze preko 1000 eur.
- LifelessDead
Samo ni to nije situacija da biras, to im je verovatno jedina preostala gitara u radnji, koja je stajala tu vec duze vreme, oprobavana itd. Ja ovde kad god prodjem kroz Mitros u Bg-u uvek im iste gitare stoje, proda se tu i tamo po nesto, pogotovo kad su ova snizenja, ali uglavnom izbor je vrlo mali.
Ne mora da znaci da je jedina. Letos sam uzeo gitaru u Mitrosu u Nisu, jedan primerak je "visio" u radnji, a jos tri komada su bila u magacinu (isti model, ista
boja).
boja).
Fer je da skinu cenu posto je model discontinued...ako je jos primerak iz radnje trebalo bi da snize vise. To ne moze da ide kao nova gitara...tj kod nas moze sve 

bancika hteo si da kazes da je sve uz ***** i popreko?
- Reckoner78
Jel vam izgleda autentično ovo? http://www.kupujemprodajem.com/Fender-k ... -oglas.htm
Šta mislite (baš me zanima)?

mislim da bi na kpu i mrtve pilice prodavali za 500e 

- rockozaurus
Sta znaci "autenticno"?Pa to je samo kais za gitaru!?Covek nabavio negde i posto ne placa porez,carinu,kiriju i druge dazbine,resio da ih prodaje jeftinije...Reckoner78 wrote:Jel vam izgleda autentično ovo? http://www.kupujemprodajem.com/Fender-k ... -oglas.htm

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Jako su neudobni ti tanki kaishevi, ne znam shto to vredi preko 500dinara realno. Imas za 500 kinti planet waves isti takav.. 
Preko 1000 din samo za siroke i debele kaishe treba davati.

Preko 1000 din samo za siroke i debele kaishe treba davati.

- mislim_stvarno
ako je original, to je fantastican kais. Jako udoban, i nije bas tanak, i nema one retardirane ostre ivice koje ti seku rame... kao npr ovaj: http://static.musiciansfriend.com/deriv ... coiled.jpg
- LifelessDead
Jel ima taj kais kozne krajeve? Ja sam bas zainteresonvan da uzmem tako nesto.
- mislim_stvarno
onaj fenderov? da. Ja ga koristim od 2006. godine, i odlican mi je, samo se skinula plasticna obloga sa unutrasnje strane pre 2-3 godine.
- LifelessDead
ok, thx.
Samo nesto gledam dok platim postarinu pouzecem mogu i preko ebay-a da ga narucim za iste pare.
Samo nesto gledam dok platim postarinu pouzecem mogu i preko ebay-a da ga narucim za iste pare.