Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Imate
DO jaja! Cestitke!!! 

nemanjavelimirovic wrote:DO jaja! Cestitke!!!

U zdravlje da te sluzi!

- Midnight Rider
Svaka cast
...a neki kupuju onaj Xotic SL Drive da bi docarali taj sound

...a neki kupuju onaj Xotic SL Drive da bi docarali taj sound
Cestitke! 
Nego, sme li se to pojacati bez da ti kuci odmah upadne interventna jedinica sa sve heklerima?

Nego, sme li se to pojacati bez da ti kuci odmah upadne interventna jedinica sa sve heklerima?

- Hillybilly
Neka je sa srećom!!! 

lewdilo totalno!
Hvala svima na cestitkama - izuzetno je glasno, atipicno jasan ton s podebljanim srednjim,linkovanje kanala je must za 3D ton; iscupao sam 2 power cevi (zbog sebe i komsija) i sasvim fino radi, i dobra je platforma za efekte; Uparen s '69 Deluxe Reverbom u stereo varijanti penzionisem sve podne/rek efekte 

E to kada se jednom proba...Z*Z*Z wrote:Uparen s '69 Deluxe Reverbom u stereo varijanti penzionisem sve podne/rek efekte

Imao sam tu (ne)sreću da sviram neko vreme Vibrolux Reverb i Super Bass u stereo varijanti, sa samo malo (skoro neprimetnog) ping pong delay-a. Posle sam morao na ozbiljno odvikavanje, lekići i sve. Još mi je teško kada se setim...

Bas i srednji (aka debljina) Maršala + čajm™ i reverb Fendera =

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Nishta posebno, samo mali probni upgrade na jaguaru blektopu... Naime, vec mesec ipo ili jace pokusavam da prodam crni jaguar jer mi Majti pravi djitru i ono kontam koji ce mi. Problem je u tome shta ljudi nude u zamenu i koliko kesha sam dobio u ponudi...znaci cak ide bezobrazluk i do 300e, iako je ta gitara placena 65000dinara onomad za vreme mojeg najgrdjeg GAS perioda pre godinu dana i jache. U zameni nekoj za neki stari stimer Korg koji mi je vishak, dobijem set nekih Wilkinson hot strat magneta koje sam kontao odmah da prodam...Posto jag nikako da neko ponudi neshto pametno za njega (tipa neshto shto zaista vredi 200e i bar jos 200 kesha), reko' ajde da isprobam kako rade ti strat magneti na njemu..pa i test, mozda ce nekom koristiti kao informacija za upgrade nekog strata ili stagod. Jaguar je alder. Nisu loshi magneti, nem pojma radi to okej. Keramicki su inache, middle magnet je u neck poziciji da bi na sredini bio hum cancelling vezani na 250k volume i 500k tone sa .022mf.

pa sasvim lepo to sve shljakaa, neam pojma mislim da je glavni problem te djitre taj glupi hardtail bridge koji gushi dobar deo potencijalne twangavosti i sustaina, sa standardnim jag bridgeom bi to bila druga prica, ovako je to maximum fenderovshtine™ koji iz nje mozes izvuci
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Imam mustangov ali ne moze da se bezbolno nabudzi...u principu shto kazes, okej to shljaka i ovako, a ako se bash ne prodaje za par meseci, napravicu joj novu masku, nabaciti floating trem i drugi bridz i cao.dweezil wrote:pa sasvim lepo to sve shljakaa, neam pojma ja mislim da je glavni problem te djitre taj glupi hardtail bridge koji gushi dobar deo potencijalne twangavosti i sustaina, sa standardnim jag bridgeom bi to bila druga prica, ovako je to maximum fenderovshtine™ koji iz nje mozes izvuci

ma da mislim na prvi deo bridgea tj ono sto drzi zice, na ovom tvom jaguaru je a la gibson style a na "pravom" jaguaru je onaj plehasti ukopan u telo za plenty of lejzi sustain days

mislim na ovo desno gde pishe Fjender

mislim na ovo desno gde pishe Fjender

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja sam mislio na sve u principu... I bridz i taj tremolo sistem. Samo da bi se on instalirao bushi se rupa na djitri i onda ne verujem da ce se moci prodati, ali svkako da je odlicna opcija taj trem sistem, mnogo su to fino smislili na jaguarima i jazzmasterima, po meni bolje nego na stratu.

Kad bi investirao u taj jag trem mislim da bi i lakse prodao djitru kao jaga, makar budzenog. Pitanje je samo koliko bi realno bio na gubitku.
Ali kako sve dobro zvuci kroz taj amp covece ....
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa da, to i ja razmisljam, ali morace da saceka posto sam na ostrvu Dekintos ovih mesec dva.Milanares wrote:Kad bi investirao u taj jag trem mislim da bi i lakse prodao djitru kao jaga, makar budzenog. Pitanje je samo koliko bi realno bio na gubitku.