Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
koje kostaju an arm and leg
samo lud kupuje zice kod nas

- alucard_earl
Sta ces ih kupovati,samo se popnes i uberes

Spoiler:
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja bi sve kupovao u inostranstvu recimo, ali nikako da se organizuje ni to masovno kupovanje zica. Iskreno mrzi me da idem do banke uplacujem evre na Visa karticu koju imam btw, ali nisam nikad koristiobancika wrote:koje kostaju an arm and legsamo lud kupuje zice kod nas

http://www.thomann.de/de/harley_benton_ ... gs_009.htm
Na 24 komada 0.9 eur !
Probao sam , i nisu neki spektakularan kvalitet , ali im nista ni ne fali .
Mislim ... 0.9 eur .... eeeeej !
Na 24 komada 0.9 eur !
Probao sam , i nisu neki spektakularan kvalitet , ali im nista ni ne fali .
Mislim ... 0.9 eur .... eeeeej !
jel ima neka radnja muzicke opreme u smederevu gde bar mozes zice kupiti?
znao sam za jednu al kad sam ih zvao i pitao za zice tip nije prestajao da me pita ko sam i zasto ga zovem, jedno desetak puta sam mu rekao da zahtevam zice 8ce na njegovo pitanje ko sam. izgleda da se tip smorio kad mi spustio slusalicu
znao sam za jednu al kad sam ih zvao i pitao za zice tip nije prestajao da me pita ko sam i zasto ga zovem, jedno desetak puta sam mu rekao da zahtevam zice 8ce na njegovo pitanje ko sam. izgleda da se tip smorio kad mi spustio slusalicu
Hehe..popunjavanje formulara je jednokratna operacija. Posle samo na click. Uzmes lepo 12 Ili vise kompleta na vreme i miran si...neka putuje koliko hocenemanjavelimirovic wrote:Ja bi sve kupovao u inostranstvu recimo, ali nikako da se organizuje ni to masovno kupovanje zica. Iskreno mrzi me da idem do banke uplacujem evre na Visa karticu koju imam btw, ali nisam nikad koristiobancika wrote:koje kostaju an arm and legsamo lud kupuje zice kod nas
klikcem formulare po netu i shto je najgore cekam jedno 2 nedelje, kad ce stici zice ili ne. Nem pojma, mozda sam mator, ali shopping preko neta u neke daleke drzave nije za mene, a pogotovo za tako neke vece stvari, toliko sam neizdrz da bi pre seo na prvi bus i otisao u shvabiju po robu, mada bi se jako smorio jer mrzim buseve
![]()

Nisu uopste bitne pojedinosti, bitno je da ovi iz Mitrosa procitaju sta mislimo o njihovim cenama, dostupnim proizvodima i najbitnije - user experience-u. A znam kao cinjenicu da citaju ovaj forum.
to se zove ucenje putem pokusaja i pogreskiCortex wrote:ljudi sta vam je, mitros sluzi da kupis zice, i to je to..

- Midnight Rider
ko se uci...mi ili oni ??
...pre bih rekao mi.Zabole monopolistu u Srbiji da ti izlazi u susret i da ti udovoljava...mada da su to profi trgovci sve sa osmehom na licu bi trebalo da ti udovolje.Pogotovo sto je rec o specificnim stvarima koje uglavnom moraju da se probaju.
Da recimo Fender ima direktno svoju radnju u Srbiji,prica bi verujem bila drugacija.Kad radis za strance nema zezanja i svaka prituzba kupca bi bila ozbiljna stvar,a svaka sugestija dobrodosla.Ovako kad udjem u radnju i osecam se NEPRIJATNO...strasno.
Kao treba da kuliram bezobraznog trgovca,umisljenog stava kog mrzi i zabole ona stvar da ti spremi opremu koju trazis...tesko mu je cak i osmeh da ti uputi- ma ne treba mi ni osmeh,makar neko osnovno postovanje prema strancu(da ne kazem kupcu koji ce da ti ostavi lovu)a pritom isti trgovac nije cak ni vlasnik radnje ?? ...mislim da tu pored tih Fendera treba da uvezu i malo kulture u radnju ?!

...pre bih rekao mi.Zabole monopolistu u Srbiji da ti izlazi u susret i da ti udovoljava...mada da su to profi trgovci sve sa osmehom na licu bi trebalo da ti udovolje.Pogotovo sto je rec o specificnim stvarima koje uglavnom moraju da se probaju.
Da recimo Fender ima direktno svoju radnju u Srbiji,prica bi verujem bila drugacija.Kad radis za strance nema zezanja i svaka prituzba kupca bi bila ozbiljna stvar,a svaka sugestija dobrodosla.Ovako kad udjem u radnju i osecam se NEPRIJATNO...strasno.
Kao treba da kuliram bezobraznog trgovca,umisljenog stava kog mrzi i zabole ona stvar da ti spremi opremu koju trazis...tesko mu je cak i osmeh da ti uputi- ma ne treba mi ni osmeh,makar neko osnovno postovanje prema strancu(da ne kazem kupcu koji ce da ti ostavi lovu)a pritom isti trgovac nije cak ni vlasnik radnje ?? ...mislim da tu pored tih Fendera treba da uvezu i malo kulture u radnju ?!
Smeskaju se oni itekako, ali mamama i tatama punisama koji upisuju decicu na violinu, klavir i razne duvacke instrumente, pa dolaze tamo da im kupe prvi instrument. Njima gitare odavno nisu primarne iako imaju najbolji izbor, imaju najgore cene i ne primaju cekove, svaka druga radnja ih sisa. Vrlo dobro su svesni da je MM samo svratiste gde gitaristi dolaze samo da isprobaju opremu i kupe zice. Niko normalan ne kupuje nista skuplje tamo.Midnight Rider wrote:ko se uci...mi ili oni ??![]()
shkk je ovo, kad sam pre mesec dana kupovao gitaru jedva jedan kramer i jedan charvel sad ih ima ko kineza kod nas 

- Midnight Rider
...Haha,meni su moji mama i tata kupili prvu violinu u Češkoslovačkoj...MM nije ni postojao.bg011 wrote: Smeskaju se oni itekako, ali mamama i tatama punisama koji upisuju decicu na violinu, klavir i razne duvacke instrumente, pa dolaze tamo da im kupe prvi instrument..

I tad je bilo preko jeftinije...
Letos u mitrosu laney gs 212 kabinet bio 240 evrica, a u mixu (od koga mitros dobija laney proizvode) 265. S tim sto su prvo probali da ga prodaju za 300, kao po povoljnoj ceni, dok nisam skrenuo paznju da na sajtu pise 265! Tako da taj mitros i nije najvece zlo. To pricam o prodavnicama u bg. A sto se tice novosadskog mixa nemam zamerki, cak naprotiv.
Fender nema radnje po svetu već radi po sistemu dilera i distributora. Mitros je disributor za Srbiju.Midnight Rider wrote: Da recimo Fender ima direktno svoju radnju u Srbiji,prica bi verujem bila drugacija.Kad radis za strance nema zezanja i svaka prituzba kupca bi bila ozbiljna stvar,a svaka sugestija dobrodosla.Ovako kad udjem u radnju i osecam se NEPRIJATNO...strasno.
http://www.fender.com/dealers/distributors/
fattwang wrote:Fender nema radnje po svetu već radi po sistemu dilera i distributora. Mitros je disributor za Srbiju.Midnight Rider wrote: Da recimo Fender ima direktno svoju radnju u Srbiji,prica bi verujem bila drugacija.Kad radis za strance nema zezanja i svaka prituzba kupca bi bila ozbiljna stvar,a svaka sugestija dobrodosla.Ovako kad udjem u radnju i osecam se NEPRIJATNO...strasno.
http://www.fender.com/dealers/distributors/

Upravo to htedoh da napisem.
Nazalost, Mitros je osetno skuplji nego sto je to bio pre par godina.
Prvo , Ameri pomalo i na kvarno dizu cene , a i kod nas se uslovi poslovanja pogorsavaju , sto opet rezultuje dizanjem cena.
Ja sam u Mitrosu kupio puno lepih stvari , i cene su mi bile super , ali to je sve bilo pre nekoliko godina , sad mogu samo da gledam.
Cene vece, a ja imam manje para . Znaci nista .
Ako su im svi kupci kao ja , mislim da ce oni uskoro da propadnu. Nadam se da nije tako.