Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- rock action
Re: Oprema Koju Imate
definisana je ona dosta u smislu da mozes da napanjis gain a kad mjutiras zice desnom nece da pisti.
fora je sto ti cak i da napanjis gain do kraja, i tone da osvetlis, mozes filterom da zatvoris visoke da ti ne ode u fidbek toliko. nisam se toliko igrao jos sa tim ali mislim da moze da odradi pos'o
fora je sto ti cak i da napanjis gain do kraja, i tone da osvetlis, mozes filterom da zatvoris visoke da ti ne ode u fidbek toliko. nisam se toliko igrao jos sa tim ali mislim da moze da odradi pos'o
- Reckoner78

Prvi utisci - sjajna pedalica! A totalni micro, nisam ni imao predstavu koliko je zapravo mala dok nije stigla

Tu mi je sada i Rocketov GE fuzz, uskoro i Zen drive i Zvex sho + eh boost u jednoj pedali...

Ko je iz Ns ili iz bilo gde dobrodosao je na pice, zezanje, sviranje i ostalo...

Last edited by Rax13 on 22 Dec 2013, 03:45, edited 1 time in total.
Reckoner78 wrote:
Prvi utisci - sjajna pedalica! A totalni micro, nisam ni imao predstavu koliko je zapravo mala dok nije stigla
Cestitke u zdravlje da sluzi,,,

@Rax, tebra, sta radis sa opremom da izgleda tako post-apokalipticno?

I ja sam to primetio samo sto je meni to bas kul. 

Eeeeee 
Ma slikao bzvz, kontam da je do osvetljenja, blica i pomeranja ruke za vreme slikanja, a i nisam cistio opremu 100god

Ma slikao bzvz, kontam da je do osvetljenja, blica i pomeranja ruke za vreme slikanja, a i nisam cistio opremu 100god

Evo i malo kako to sve zvuci...
Tj samo fuzz face i octavia efekat sa procesora i delay sa guitar riga...
Nemam cime video da snimim jbg, kad uzmem neku kvalitetniju kameru bice...

Nemam cime video da snimim jbg, kad uzmem neku kvalitetniju kameru bice...
Bas mi strava ovo zvuci, steta sto nije duze.

"Oprema koju trenutno imam"
Pozaimio od druga da rljam, zaradio plihove na prstima, mnogo plihova.
koristim ih dve godine i zadovoljan sam. jedino se ovaj pufnasti deo skinuo skroz pre jedno pola godine, zalepljen je nekim bedastim lepkom za plastiku. ali i dalje ih koristim, uglavim ih na usi kad ih skinem ti jastucici poispadaju 
za te pare jako dobro rade

za te pare jako dobro rade
Totalno sam neiskusan sa sluskama ali i meni deluju fino. Do sad sam koristio neke vintidj philips od, po mojoj proceni, sedam kilograma, tako da su ove kao preporod.
Zalepi pufnasti deo matori.
Zalepi pufnasti deo matori.

- rock action
imam i ja k77, evo rabim ih vec godinu i po non stop i super se drze. za tu cenu super kvalitet