Ajmokac Workshop
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ajmokac Workshop
Hvala, hvala, to mi je genetski, od mame i tate, ništa održavanje, nisam ugradio silikone i tako... odlično izgledam prirodno...Funkomat wrote:izgleda odlicno

At home napokon !!!
kvalitet slika je ocajan, tj obrnuto proporcionalan izgledu, zvuku i samom ukupnom kvalitetu ove gitare, Okche majstore..svaka cast!!!

kvalitet slika je ocajan, tj obrnuto proporcionalan izgledu, zvuku i samom ukupnom kvalitetu ove gitare, Okche majstore..svaka cast!!!

Auuuuu ЛЕПТЕЈЕБО™

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Au, sam vrh! Snimaj test! 

Fenomenalno!
Hajde test obavezno.
Jos jedna stvar, mislim da u 2014-oj Okcu ovakve slike samo odmazu. Iznesite taj bass na sunce napolje i uslikajte kako dolikuje pa da se poredstavi instrument u svom sjaju. Mogu i da vam hipsterizujem slike sve profi ultra nula dinara naplacujem
pa da vidis kako ce da stizu lajkovi i sherovi
Znam da je zelja bila prejaka da se uslika sve cim je bass stigao i da se pdoeli sa drustvom i na slikama hvala, uzivaj u bassu covece, bass ubija na suvo a mogu misliti ukljucen!
Hajde test obavezno.
Jos jedna stvar, mislim da u 2014-oj Okcu ovakve slike samo odmazu. Iznesite taj bass na sunce napolje i uslikajte kako dolikuje pa da se poredstavi instrument u svom sjaju. Mogu i da vam hipsterizujem slike sve profi ultra nula dinara naplacujem

Znam da je zelja bila prejaka da se uslika sve cim je bass stigao i da se pdoeli sa drustvom i na slikama hvala, uzivaj u bassu covece, bass ubija na suvo a mogu misliti ukljucen!

video sam jednu sliku gde je majka ostavila deci poruku, u zivotu se radi da bi se ostvario ugled a ne moli se na fejsbuku za lajkoveCortex wrote: pa da vidis kako ce da stizu lajkovi i sherovi![]()
![]()
a slike, jebo slike
Ne brinite za slike...osecam da ce Baba Slim da urnise i mene i bass cim se dokopa fotoaparata 

Citas misli - nahebao si. 

Nije frka Majti, yebi ti Stevu Zigona nije frka, ja htedoh da dam savet marketinski nekome koga gotivim, al nema veze, nek me placaju ljudi koje ne gotivim uopste da to radim za njih od 10 do 18. Necem dajem vise savete 

Nemoj da ovo ispadne sad ozbiljno, bila je zajebancija kontas valjda , ja i ti smo non stop u nekom nesporazumu 

non-stop 

Bravo,Bravo!!!Extra izgleda baserica!!!pozz.!!!Coca!!!