Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
ako nista drugo, mozes da ga koristis i kao produzni kabl za grejalicu, ova zica moze da protera par KW-ati 

naravno. na to sam mislio na vreme.
Probao sam da snimim ali nema sanse. Klipuje, probija, ne hvata frekvencije... jebiga. 

Deep Blue Delay, opravio Mugen_Gica sa foruma! Ubedljivo najbolji dilej koji sam dosad svirao

Hah super je etch 

Na sledecoj ce da svetle bradavice 

Malo reorganizovao board, ubacio par noviteta, pa da vidimo kako ce se pokazati, van board-a je expression za dl-4 a od wah pedale sam maltene odustao za sad. Ruzni su ovi zip locks ali preboleo sam ih negde na leto, i onako sad sviram u cizmama pa pomeram sve pedale bolje je ovako

Bravo matori, ovo sada vec konacno lici na nesto, moj OCD je zadovoljan.

Cudi me, ali drago mi je
:*

U odnosu na prethodni haos, ovo je milina i ogroman napredak. 

Mnogo dobro. Svaka cast!
- Midnight Rider
Divan board Cortex...nego matori koja ti pedala ispod Small Stone i one dve male skroz levo ?
Imamo jednu slicnost i ja imam Small Stone i Misteress Flanger zajedno al u nano verziji...sjajne pedale,
Slazem se da je ocigledna organizovanost spram onog zadnjeg izlaganja,mada je i ono meni bilo prilicno cool.
Sad cu i ja za koji dan da okacim moj...
Imamo jednu slicnost i ja imam Small Stone i Misteress Flanger zajedno al u nano verziji...sjajne pedale,
Slazem se da je ocigledna organizovanost spram onog zadnjeg izlaganja,mada je i ono meni bilo prilicno cool.

Sad cu i ja za koji dan da okacim moj...
Ispod Small Stone je ovo viewtopic.php?f=18&t=23046
Dve male levo su, gore levo je Super Hard-On, a dole levo je true bypass looper, njime samo ubacujem i izbacujem modulacije iz signala. Trenutno mi je DL-4 van tog loop-a jer hocu da se koristim njegovom tails opcijom ali prilicno sam naviknut na to odsecanje dileja vec do sad pa ga mozda ubacim unutra...opet, potpuno je neoprostivo za pedalu u 2014-oj da nema tails, spring theory nema ali je toliko sladak reverb da mu oprastam.
Nemam nijedan fuzz face na boardu sto je prvi put ikad, ali trenutno mi ne treba za trenutne muzicke poduhvate, ali sigurno ce on naci svoj put nazad, nema bolje prljavstine. Trenutno sam u fazonu testerisanja sa shocking fuzzom.
Dve male levo su, gore levo je Super Hard-On, a dole levo je true bypass looper, njime samo ubacujem i izbacujem modulacije iz signala. Trenutno mi je DL-4 van tog loop-a jer hocu da se koristim njegovom tails opcijom ali prilicno sam naviknut na to odsecanje dileja vec do sad pa ga mozda ubacim unutra...opet, potpuno je neoprostivo za pedalu u 2014-oj da nema tails, spring theory nema ali je toliko sladak reverb da mu oprastam.
Nemam nijedan fuzz face na boardu sto je prvi put ikad, ali trenutno mi ne treba za trenutne muzicke poduhvate, ali sigurno ce on naci svoj put nazad, nema bolje prljavstine. Trenutno sam u fazonu testerisanja sa shocking fuzzom.
Bord izgleda super ali se najezim kad vidim te pec kablice u bojama. Nisam imao ni jedan takav a da se nije s;ebao a redovni sklapani ni jednom.
U cemu ovo nosis?
U cemu ovo nosis?