komil wrote:Zašto je sad majtimika oteran sa foruma? Njegova Ajmokac tema je legendarna. Kakve su to gluposti, ako je do hostinga evo ja ću rešiti taj *!&/% hosting. Administriranje i moderistanje treba da bude odvojeni problem od nekih ličnih animoziteta...
Mi ne teramo ljude sa foruma .... mi ih banujemo

A koliko vidim taj Mika nije banovan ....tako da ....
O hostingu pojma nemam sta pricaas i kakve veze ima sa ovom temom .....
komil wrote:Ok, reagovao sam impulsivno. Čuo sam od nekog trećeg da se majtimika oseća oteranim sa foruma i da je rekao da neće više ovde da svraća, valda zbog neke privatne poruke koju mu je danas poslao jedan admin (da sad ne kažem koji a nick mu počinje na R, drugo slovo o, treće c, četvrto k...)......
Sto se nije zalio adminima ako ga je uvredio ili sta god? .... ne znam zasto sad mi raspravljamo o tome ako se sam clan nije javio
majtimika wrote:..... nisam uvredjen sto mi se brisu postovi ne naprotiv cak mi je do zla boga smesno, to sam rekao jesnom clanu foruma, ali posto se gluvih baba obicno zavrsi ovako onda mi je bolje da cutim, a vi i dalje gosn admini i moderatori terajte vodu kako vam odgovara, i od sada cu gledati da sto manje postujem na ovom forumu jer je i inako otisao u *****, a ono purgeri je bilo naravno upuceno onima koji mi brisu postove a ko se nasao uvredjen nasao.....
Cek cek ... nisi uvredjen sto ti se brisu prouke, cak ti je i smesno .... pa sto onda ne postavis smajlija nego pises "purgeri" ?#@?
majtimika wrote: ......i od sada cu gledati da sto manje postujem na ovom forumu jer je i inako otisao u *****...... uvek sam bio poznat po blagoj naravi jelte . Pozdrav i terajte se u mater
Ako imas ovakav stav mi cemo se potruditi da sto manje postujes na ovom forumu ...
Funkomat wrote:koji se ***** desava ovde
same all ... same all
Cortex wrote:Ljudi zbog cega search ne radi? Apsolutno bilo sta sto upisem rezultuje sa nekim potpuno nevezanim rezultatom ili sa NULA rezultata. Ne mogu nista da nadjem, cak ni teme ili postove koji sadrze uzasno specificne reci za koje znam da ih nigde drugde nema. Niko ne ocekuje ulaganje od strane foruma u search ali da li je moguce da ovaj postojeci toliko toliko ocajno radi...zaista je frustrirajuce.
Izgleda da je google nesto menjao (znam da mi nismo)... pokusacu da resim...
Poz.