Sabloni stratocaster
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Sabloni stratocaster
Pozdrav, interesuje me da li je neko koristio sablone za telo i vrat od fender stratocaster-a firme "Macanovic" (www.cnc.rs) iz Novog Sada i da li ih vredi narucivati? Hvala unapred.
Re: Sabloni stratocaster
Koliko traze?
meni izgledaju sasvim o.K. ovi sabloni i ova tele,mislim na slike koje sam video na sajtu....,ako neko ima bilo kakva iskustva sa njima mogao bi ovde da podeli sa nama,a takodje i mene zanimaju cene???
pozz.!!!Coca!!!
pozz.!!!Coca!!!
Ovo je quote maila koji sam dobio od njih prosle godine kada sam pitao za cene sablona i rezanja tela.....
"Šabloni su od 1200 din pa naviše u zavisnosti od materijala i dodatnih delove (samo telo, posebno deo za vrat ili magnete)
Možemo izrezati i šablon profila vrata.
Cena rezanja stratocaster tela iznosi 25 EUR a telecaster 20, sa Vašim materijalom.
Bez obaranja ivica i naslona za ruku."
"Šabloni su od 1200 din pa naviše u zavisnosti od materijala i dodatnih delove (samo telo, posebno deo za vrat ili magnete)
Možemo izrezati i šablon profila vrata.
Cena rezanja stratocaster tela iznosi 25 EUR a telecaster 20, sa Vašim materijalom.
Bez obaranja ivica i naslona za ruku."
-
Cene su iste, 1200 din sablon za telo i sablon vrata 600 din, i trebalo bi da su dobri sabloni, samo ako su dimenzija sa pravog strat-a.