Sigurno je bilo ovakvih tema na forumu ali su se u međuvremenu pojavile neke nove spravice pa bi bilo dobro pomenuti ih.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Oba drajva su vrh, Lama posebno. Probaj da bustujes tako sto ces na Rhine-u da skines gain i treble malo, trebalo bi da dobijes lep fat boost. I naravno, sa ovom kobinacijom minimalni gain na samom pojacalu...Guitar_thrill wrote:Trenutno sviram Green Rhino u Red Llama...nisam još imao prilike da probam sa bendom, ali ovako u sobi, posebno svaka pedala radi odlično, u kombinaciji iako bi u teoriji trebalo da rade posao treba ih malo namestiti...
Problem je što Red Llama ima ogroman volume boost, i kad se spoji sa Green Rhino-om, postane preglasan, prekompresovan zvuk...ovo je kada obe pedale napravim da rade jako dobro odvojeno, ako ih namestim da rade u paru odlično, onda mi Green Rhino ima premalo gaina, da bih ga svirao samostalno...tako da se treba još igrati sa podešavanjima...inače su me obe pedale oduševile kako zvuće, posebno Red Llama, jer nikad ranije nisam svirao takav drive
Da, tako rade jako dobro, ali je problem što mi se onda Rhino ne dopada kako zvuči samostalno, tj. nema mi dovoljno treble-a....Historik wrote:
Oba drajva su vrh, Lama posebno. Probaj da bustujes tako sto ces na Rhine-u da skines gain i treble malo, trebalo bi da dobijes lep fat boost. I naravno, sa ovom kobinacijom minimalni gain na samom pojacalu...
Guitar_thrill wrote:E da, i hteo bih da pohvalim boss od-3. imao sam ga pre dosta godina, i skoro sam ga ponovo probao, kako je to dobra pedala...baš bih voleo da je opet imam, ali na spisku drajv pedala ih imam još, a kontam da je i ove dve što imam suviše
Zašto si ga odstranio?tommytigh77 wrote:(hvala qrcu pa sam se opametio i kurtalisao se prokletog treble bleed-a).
Kako si to uspeo da navatas?coca wrote:Big Muff Pi (blue edition '71 godiste)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests