банци, обавезно на ДТ концерт понеси Вајнери мајицу и стани у први ред, а на Вајнер обрнуто и оно кад почну да те гледају као крме у Техерану: " wha' wha' bro, i thought this was 'Murica! "

чек, Ричи свира без трзалице?
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

; mozda zato sto sam za dogse stajao na metar od Kotzena, a na DT sam uz svo guranje stigao tek negde na 10m od bine; mozda je zato sto nikad nisam bio fan LaBrie-ovog pevanja uzivo koje me podseca na meketanje; mozda zato sto me Rudess-ovi keyboard solos nerviraju neinventivnoscu; mozda zato sto me smara Illumination Theory koja traje pola sata i u kojoj se nista interesantno ne desava. Ako se to izuzme, koncert je bio savrsen
; mozda zato sto sam za dogse stajao na metar od Kotzena, a na DT sam uz svo guranje stigao tek negde na 10m od bine; mozda je zato sto nikad nisam bio fan LaBrie-ovog pevanja uzivo koje me podseca na meketanje; mozda zato sto me Rudess-ovi keyboard solos nerviraju neinventivnoscu; mozda zato sto me smara Illumination Theory koja traje pola sata i u kojoj se nista interesantno ne desava. Ako se to izuzme, koncert je bio savrsen  . 3 sata ciste svirke, poceli tacno u minut na vreme i svi osim pomenutih su mi bili super. Nema predgrupe, sto mi je super doslo. Na prvom DT koncertu je bilo 3 ili 4 predgrupa nekih metalika koje su me smorile. Ovako je bolje
. 3 sata ciste svirke, poceli tacno u minut na vreme i svi osim pomenutih su mi bili super. Nema predgrupe, sto mi je super doslo. Na prvom DT koncertu je bilo 3 ili 4 predgrupa nekih metalika koje su me smorile. Ovako je bolje 

nisam bubnjar ali definitvo tomas, pa ovaj lik iz Australije Virgil nije normalan koliko je dobar ali totalno lud kakv gruv ima ..i tehnički ih je satro konkurenciju totalno klasa iznad odabaranog...od tzv modernijih zadnji lik iz Švedske daleko najbolji ubijana mestu tako lagano svira i opet ton stravično dobar nemam pojma ko je lik ali obratiću pažnju...a ovaj kog su uzeli bem li ga...do zla boga sterilan taman uz muziku.... Koliko se ukusu razlikuju...a verujem da je i odlučivalo uklapanje oko obaveza, i sve te stvari...Ali Virgil msm

ma kakvo poređenje sa ovim Berklijevcem, i bolje što ga nisu uzeli...umro bi jadan ostavlja srce na bubnjevima a ovaj blene u note...no comment..............Metal sa notama, ok da svira nešto tuđe pa hajde...ne kapiram ...........................
  ma kakvo poređenje sa ovim Berklijevcem, i bolje što ga nisu uzeli...umro bi jadan ostavlja srce na bubnjevima a ovaj blene u note...no comment..............Metal sa notama, ok da svira nešto tuđe pa hajde...ne kapiram ...........................  I bolje šro momka iz Švedske nisu unazadili treba da diše....
 I bolje šro momka iz Švedske nisu unazadili treba da diše.... 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest