Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Margos

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by Margos » 19 Mar 2014, 11:22

Gosa wrote:Bila za 300e,pa otisla na 1600e cini mi se,sad babaroga nema cenu :XD: :XD: :XD:
http://www.kupujemprodajem.com/Babaroga ... ilter_id=4
Aaaaa,MIka Rasin :D

rockozaurus

Post by rockozaurus » 20 Mar 2014, 19:13

Uglavnom se ovde sprdamo,cudimo i revoltiramo od svakojakih oglasa i tipova u internet prostranstvu...Evo,za promenu, jednog pismenog,strucnog,iscrpnog i jasno formulisanog oglasa:

https://www.kupujemprodajem.com/KLASICN ... ilter_id=1 :D

Image

Fenderica

Post by Fenderica » 20 Mar 2014, 21:11

rockozaurus wrote:Uglavnom se ovde sprdamo,cudimo i revoltiramo od svakojakih oglasa i tipova u internet prostranstvu...Evo,za promenu, jednog pismenog,strucnog,iscrpnog i jasno formulisanog oglasa:

https://www.kupujemprodajem.com/KLASICN ... ilter_id=1 :D

Image
Image

rockozaurus

Post by rockozaurus » 21 Mar 2014, 18:23

Srbin ne bi bio Srbin,kad se ne bi posrao...

Gosa

Post by Gosa » 27 Mar 2014, 07:53

Ja razumem da narod nema para,ali ovoliko da bude bezobrazan.. :grummel_2: :grummel_2:
VRAT JE ORIGINALAN, ali nažalost nema logoa, ne znam iz kog razloga!
Pre je bilo napisano da je stari vrat polomljen,i da je stavljen drugi,jer Sekter nije pravio vratove... :XD: :XD:
http://www.kupujemprodajem.com/Schecter ... ilter_id=4

lili marlen

Post by lili marlen » 29 Mar 2014, 14:15

Sta kazete da li je ovo realna ponuda,cini mi se da je gitara u ok stanju s obzirom na godine?

http://www.kupujemprodajem.com/Teisco-t ... ilter_id=4

rockozaurus

Post by rockozaurus » 30 Mar 2014, 09:29

Cena je skroz realna,tj. ova gitara i ne vredi vise... :D Jedino pozitivno u celoj stvari( i najveca vrednost) je to da je gitara zaista stara. :D Osim za zid,ne verujem da moze da vrsi drugu rabotu.Ne znam koja su tvoja ocekivanja ali nemoj da ocekujes mnogo.To generalno vazi za skoro sve modele iz tog doba,pogotovu ove sto imaju veze sa markom "Teisco".To su uglavnom budzetni modeli(koji su i tada bili jeftini),za pocetnike i za neku laganu svirku bez posebnih zahteva.Ne mogu da tvrdim ali cini mi se da telo i vrat nisu od jedne iste gitare.Telo,sa tom elektronikom,neodoljivo podseca na rumunske gitare "Hora",koje dosta lice na japanske ali,naravno,nisu.Za te pare,bolje Squier,Aster,Ruster i slicno,naravno,ako nisi vlasnik nekog SUO. :ziveli:

Uncle Moe

Post by Uncle Moe » 30 Mar 2014, 16:00

Sad je jos i spustena cena na pet hiljada. Da imam visak parica uzeo bih je odmah makar stojala kao ukras.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 30 Mar 2014, 21:06

toliko je ruzna da me bole prsti od gledanja, i najradije bih se ogrejao na nju :mrgreen:

nikolic025

Post by nikolic025 » 02 Apr 2014, 15:07

https://www.kupujemprodajem.com/jackson ... r_id=11431

Malo sam polomljena na gornjem rogu,svi su mi sarafi zardjali,pa i na kobilici,fale mi kapice,ali bitno da sam ispravna,bez i jednog detalja...Ovako kad gledam,kofer je jedina svetla tacka,ako je ispravan i ocuvan.Jos pitam coveka,u kakvom je stanju,jel ima nekih mana...A vidim liniju...Kaze nema,ispravna je,full...A sta je ta ravna crta na gornjem rogu...Pa malo je napukla...Bas super :D ::ranting::

Jos bi i voleo takvu gitaru da posedujem,da se igram,sredim je,ali kontam da bi me vise izaslo nego da kupim gitaru u koja je full...Te zameniti sarafe,ako treba nesto oko pragova,civija,kobilice,pa sanirati pukotinu,prefarbati telo,mnogo posla,a probao sam takvu gitaru,ne vredi tolikog truda,ako nema nekih emotivnih vrednosti...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 02 Apr 2014, 22:13

pa ono, kofer ti je min 50e, sto znaci da je gitara 150. Sigurno je bolja od onih js serije sto ih ima i previse na oglasima.

Sada ima jos jedna stvar, da li je japanska ili korejska (posto su se proizvodile u obe zemlje)? Ako je japanska, one su odlicne. Npr ako je vrat bar slican kao na mojoj (koja je concept serija, a to je ova serija pre nego sto su joj promenili ime i prebacili je iz japana u koreju), onda je fenomenalan. Civije su vrv propale jer sam ja moje menjao. Pragovi od 94. nisu menjani, a odlicni su. Magneti su meni odlicni. Ovo sto se vidi ne mora da znaci da je pukla gitara, mozda je samo lak napukao.

Ja svoju gitaru ne bih menjao za japanski profesional od pre neku godinu (one matore pro iz 90ih jos nisam isprobao :( )... Svirao sam ih, ok su, imao sam jedno vreme japanski dinki x serije, prodao ga, ali ova jrr94-concept je ostala...

lili marlen

Post by lili marlen » 04 Apr 2014, 21:12

Da li je neko probao ove pedale,kakvog su kvaliteta?Covek mi rece da big maffa pravi za 30-35e.

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 04 Apr 2014, 22:38

Ne znam, ne mogu ozbiljno da shvatim lika koji je stavio dzekove sa donje strane pedale
Al fino deluju radovi

Post Reply