Upravo sam dobio mejlmaksabass wrote:Resenja...
Poslati pedalu ovlascenom serviseru u nadi da ce prihvatiti servis,i pod uslovom da raspolazu zalihama famuznog IC-a.Za usluge neznam koliko ce da bude nadoknada
Kao sto rekoh ...da ne nagadjamo koje je IC,posto su sva druga dual OP jedino koje je nepoznanica, to je ona sa 20 pina ...klon ovog IC-a,na malom PCB-u koji ce stati i sve to lepo povezati.Bilo ko od majstora ko se zauzme za ovo moze da odradi -nije spansko selo.ako se bolje pogleda sema IC-a doci ce se do adekvatnog zakljucka.
imao sam prilike izraditi pedalu koja se zove BBE sonic stomp.U pedali postoji samo to kolo i radi ceo taj proces.Neki su lljudi -HVALA IM-seli i razmotrili stvar.dosli su do zakljucka da se to kolo ne moze naci u slobodnoj prodaji i napravili klon celog tog kola.Ako se zainteresujete sta ta pedala ili samo ovo kolo radi -bice Vam jasnije za koju namenu sluzi.prosto receno neka vrsta optimizirajuceg EQ-a .to moze da se tumaci na vise nacina.Po mom misljenju klon radi posao...jer nikad nisam imao prilike da uporedim sa originalom,mada ih ima ovde po nekim studijima.e sad nisam siguran koliko potova vuce sa sobom...na klonu su dva a moze i tri.Sve ce to da kosta siguran sam duplo manje nego bilo sta drugo,sem u slucaju da se nadje originalno IC i da se zameni.
Hello,
The IC I believe you are referring to is the 2153 BBE IC which has 20 pins , the cost of it is $20.00 and is in stock.
Sto si ti odmah i napisao gore.

Mnogo mi znaci ovaj trag.Valjda je to to..
Cim prije cu da sa majstorom sjednem,jer nikako ne stizem..
Prica jos nije gotova..

Pozdrav