Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Spoiler:

Слажем се, модерне гитаре више одговарају овако нечему:bancika wrote:Zavisi kako gledas. Meni su jaguari analogni ovakvimSpoiler:

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Mitar wrote:bancika wrote:
Слажем се, модерне гитаре више одговарају овако нечему:
Hm, meni je ovo pre:

(i ovo jeste on topic, da ne misle admini da trolujemo)

Bacio sam oko na Axisa,ali sam ga probao vrlo kratko,tako da,ako je neko imao,ili je u posedu ove gitare,kratak review bi mi mnogo znacio

- sirac-šunka
- vragolan
Doista zanimljiva pedalica.

Fender Stratocaster '59 Reissue

Two-Rock Crystal
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
ovo, samo da naleti negde povoljno. 24,75 skala. Super mi zvuci. 

Очекивао сам неки мастан звук кад сам видео овог лика с брадом. Та гитара је душу дала за неки стонер.
А ја је загледао у продавници, и баш ми због скале није легла. Има готиван звук, ту немам шта да замерим. При том, мени није проблем у томе што прсте смештам овако или онако, није мени тесно на том врату, него ми се не допада тензија жица, бендује се све као да је жвака а не челик.nemanjavelimirovic wrote: ovo, samo da naleti negde povoljno. 24,75 skala. Super mi zvuci.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
To je meni vrh. Ne volim kad ima previse otpora...Kristijan wrote: бендује се све као да је жвака а не челик.

O da!Џими wrote: Та гитара је душу дала за неки стонер.

'Alo, bre!
Ima l' ovde ko da svira normalnu skalu i neke deblje žice!?
Успут, отварам ја данас ову страну дискусије, и скролујем лагано, а моја жена ме пита: "Какав ти је бре то сајт?" И сад шта да јој кажем? "Ма то ти је знаш онај мој форум па се шалили другари муехехехехе..." Одмах имам да делујем двоструко криво. Зато сам јој рекао да гледам неку порњаву, а она ми је рекла да сам будала и кретен, и продужила даље својим послом 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kristijan wrote: Зато сам јој рекао да гледам неку порњаву

Ima mladih, hrabrih ili starijih a junaka. Zezam se.nodi wrote:'Alo, bre!

Duga skala je okej sa recimo 10 ili 11 gauge za vecinu ljudi, a neki vole i deblje zice kako sam shvatio ovde na forumu, ali jbg nikad nisam voleo preveliku tenziju zica (i volim shto nizu akciju, ako bi bilo moguce prilepio bih zice skroz da i tako mogu da se cuju tonovi

To je kao devetke u E na 25,5... Vise me ne bole toliko zglobovi na prstima tako da je to to za mene. Deblje zice btw mi se cini da se mnogo brze ukrute nekako i budu za mene nesvirljive, pogotovo sve deblje od 11. Mada svako neshto voli... i moze da podnese, ali ne mogu da razumem heroje koji sviraju debele zice iako ih bole prsti i imaju neke probleme, ali trude se da budu "pravi muskarci - no pain no gain