ako bas želiš drugi oblik, prodaj, pa kupi gitaru, koja ima taj oblik, a ne da sakapiš original. IMO.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Brate...jagoda wrote:Jaaaooo jadni prevaranti !!! Sve tako nesto u brzini , pa prevare coveka , a onda jadni dobiju negativnu ocenu , a oni to sve slucajno , mukice...
Ok, lepo, ali onda to primeni npr. i na sebe. Onda može i ovo da se kaže: ja sam video i siguran sam 100% da si u ovim redovnim forumskim pljuvačinama neke oglase i ljude potpuno bezveze i nepravedno oklevetao. U Nemačkoj bi za to mogao popiti nekoliko skupih tužbi.jagoda wrote:Ma bre ! Ajd nek neko prevari Nemca za 1 cent ! Obozavam EU ! Tamo te majmune jako brzo nauce lepom ponasanju ! Ili nauce , ili isteraju stoku nazad , ovde kod nas !
Ово је стара пецаљка људи који не слушају саговорника да би га заиста чули, него да би му одговорили макар како. Сад ако саговорник не може да ти наведе датум и сат, тачан линк и техничке спецификације - онда се то није десило. Је ли то та логика? Ево ја ћу да потврдим да си имао низ потпуно параноичних испада, где си сасвим стандардне огласе проглашавао за подвале и узбуњивао људе без икаквог стаменог основа. И да, то се зове клевета, свиђало се то теби или не. Није да ти нико до сада није скренуо пажњу на то.jagoda wrote:1. Naprimer koga sam oklevetao ?
1. Ma da, baš mi se sad troši vreme na tojagoda wrote:1. Naprimer koga sam oklevetao ?
2. To ti se zove sloboda govora .
3. A koga da tuze ? Za tvoju informaciju , ja sedim u Becu , Beogradu , Nisu i Atini , kako kad. Nesto bas ne verujem da bi me neko tuzio , a ne znam ni zasto , a ni kako . Vidis , kod nas u EU sloboda govora je zagarantovana , a zabranjeni su iskljucivo govor mrznje , rasizam , diskriminacija i slicno ...
4. Nikada nisam napisao nesto neistinito.
5. I pored svega prethodnog , moze da me tuzi ko god hoce. Svaka drzava jedva ceka da naplati sudske takse. (To ti je u Srbiji , naprimer, 10.000 za pocetak , pa posle gde stignemo...)
OK. Necu vise da spominjem oglase za koje sam smatrao da su prevara . Ja od toga ionako nisam imao nikakvu korist , a jos sam ispao paranoican.Kristijan wrote:Ево ја ћу да потврдим да си имао низ потпуно параноичних испада, где си сасвим стандардне огласе проглашавао за подвале и узбуњивао људе без икаквог стаменог основа. И да, то се зове клевета, свиђало се то теби или не. Није да ти нико до сада није скренуо пажњу на то.
Ово звучи као да ништа друго и не радиш него пратиш огласе и правиш детаљан досије о сваком купцу и продавцу. Па ако те се сете за Дан безбедности - сете се, а ако не - нема везе, то је била твоја дужност.jagoda wrote:Samo gledam neke clanove foruma sta su kupili , pa posle prodali , ili zamenili , i ne mogu da verujem kakvu (sada ovde zaista pazljivo biram reci) stetu ljudi sami sebi uspevaju da naprave !
A nema ni binding,ako sam dobro napisao.nemanjavelimirovic wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Squier-C ... _id=373515
E ovo jeste kaznjivo, mada naravno ne kod nas.
Covek oglasava Telca prvo kao repliku pa zatim menja da je to classic vibe telac custom, shto tesko da moze da bude jer ima 22 praga, a CV imaju 21.
A ni 3-ton nije taj.
Taj zaslužni građanin ima u ovom času ciglo 7 (sedam) oglasa na KP. Sve lepši od lepšega.Kristijan wrote:Не знам да ли ово уопште спада у ову тему. Мислим да захтева посебну категорију
http://www.kupujemprodajem.com/Pojacalo ... lter_id=23
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest