guv'nor wrote:Schaller je ozbiljno zveknuo sa kontrolom kvaliteta

Moje iskustvo sa Schallerom je jedno veliko razocaranje. Kad sam prosle godine nabavljao delove za Zutog Telca, uzeo sam u Music Media Centru u BG neke od Schaller civija, ni najjeftinije ni najskuplje, platio sam oko 5600rsd na snizenju (valjda je redovna cena nesto preko 7000rsd). U tom prvom setu koje je majti u startu namontirao na gitaru
3 civije nisu radile kako treba - 2 su imale prazan hod od preko pola kruga u oba smera, a treca se jaaako tesko okretala bez obzira na zategnutost srafa.
Da ne pominjem da su me ipak gledali u radnji kao budalu kad sam dosao da zamenim (uprkos tome sto je i majti odmah nakon montiranja civija na gitaru zvao radnju i najavio menjanje, i ja zvao par puta da potvrdim i da se najavim) - doduse, nisu pravili problem jer sam doneo gitaru sa jos uvek namontiranim civijama i rekao liku "izvoli, probaj, uveri se sam da te ne vucem za nos". Dali mi drugi set civija, u kojem, gle' cuda, opet par komada ne radi kako treba - opet na jednoj/dve prazan hod (doduse mnogo manje nego ranije ali opet ga ima), i opet jedna ide teze nego ostale.
Iako mi se gitara realno ne rastimava, toliko pizdim od njih da cu ih zameniti prvom prilikom.