Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Imate
aldindubo wrote:Successfull troll is succesfull.It always works if you try it on idiots.

Ma pusta ga, samo je ljubomoran na nas jer znamo da sviramo a on ne zna (zbog cega nece ni da napravi test snimak gitare) pa je sad kao neki troll, jea. Da se ne bavimo vise njim, gitara mu je ruzna plus je preplacena jer su ga prevarili za cenu.
Hmmm...
Ja spadam u one koji bi rado pobegli iz ove raspale drzave , mislim trajno.
Ali kad vidim ove pacenike , shvatim da covek mora da bude mnogo pametan.
Daju ti , kao , neke pare , onda ti ih uzmu nazad, a u tom procesu od tebe naprave debila.
Ono kao , sedis tamo , imas neki privid para , a nocu sanjas burek i visis na ex yu forumima zato sto tamo nemas ni zivot ni prijatelja ,
pa poludis od dosade. I na kraju spickas 4k na parce drveta iz koga ne umes da izvuces ni 3 smislena tona.
I onda shvatim da ja ( sa svojom bednom platom) bas i ne zivim tako lose kao sto mi se cini ...
Jedem , pijem , vozim auto ,idem negde po EU pa se vratim, nekad padne i neki sex , a i znam par akorda da odsviram.
Bolje to , nego da sedim u nekoj pi*di materinoj i da drkam forumase koji mi se smeju .
P.S.
I da... I dalje bih voleo da cujem kako zvuci ta gitara.
Mada sam sve vise uveren da covek osim sto ne ume da svira , i nije vlasnik doticne. Slikao je u prodavnici ili mu je neko pozjmio ili je ukrao.
Mislim , prosta i neskolovana radna snaga ne kupuje skupe Gibsone tek tako ... Nigde.
Daju ti , kao , neke pare , onda ti ih uzmu nazad, a u tom procesu od tebe naprave debila.
Ono kao , sedis tamo , imas neki privid para , a nocu sanjas burek i visis na ex yu forumima zato sto tamo nemas ni zivot ni prijatelja ,
pa poludis od dosade. I na kraju spickas 4k na parce drveta iz koga ne umes da izvuces ni 3 smislena tona.
I onda shvatim da ja ( sa svojom bednom platom) bas i ne zivim tako lose kao sto mi se cini ...
Jedem , pijem , vozim auto ,idem negde po EU pa se vratim, nekad padne i neki sex , a i znam par akorda da odsviram.
Bolje to , nego da sedim u nekoj pi*di materinoj i da drkam forumase koji mi se smeju .
P.S.
Mada sam sve vise uveren da covek osim sto ne ume da svira , i nije vlasnik doticne. Slikao je u prodavnici ili mu je neko pozjmio ili je ukrao.
Mislim , prosta i neskolovana radna snaga ne kupuje skupe Gibsone tek tako ... Nigde.
- Kauto Labs
То!!! Начисто по мом укусу. Ово бих радо поседовао иако у ствари не марим Лес Пол.Funkomat wrote:![]()
mada meni jos bolje sa p90ma ide ovaj top, i ekstra mi je sto nije flejm i prepoliran.
+1. Jednostavno lepo.

Iskreno me zanima, koliko li kapacitivnosti ovaj kabal dodaje? Znam da su oni fenderovi coiled zloglasni po tome, a ovo je jedno deset puta gora varijanta
*****.. kakve lepe igracke uvek u rukama nekih tatinih sinova..
ja sam jednom prodavao perfektnu gitaru cija je jedina mana bila sto je pukao lak par cm na headstock-u, ni ne vidi se dok se direktno bas tu ne zagledas
dosao neki lik i ja mu to pokazem i on nece da je uzme a dobra cena i sve to, ali eto bode mu to oci. i ja kazem pa probaj bre a on ne ume nista da odsvira..
na kraju je ispalo da je covek kolekcionar, uopste i ne svira, vise mu djitre po zidovima.. neki lovator iz b. palanke..
jbg
a kabal.. pa lep je bas, sav sexi..
ja sam jednom prodavao perfektnu gitaru cija je jedina mana bila sto je pukao lak par cm na headstock-u, ni ne vidi se dok se direktno bas tu ne zagledas
dosao neki lik i ja mu to pokazem i on nece da je uzme a dobra cena i sve to, ali eto bode mu to oci. i ja kazem pa probaj bre a on ne ume nista da odsvira..
na kraju je ispalo da je covek kolekcionar, uopste i ne svira, vise mu djitre po zidovima.. neki lovator iz b. palanke..
jbg
a kabal.. pa lep je bas, sav sexi..
Meni ovo super.
Kapiram da je Aldin zapravo neki mega šreder, koji zarađuje dosta dolara mesečno, a usput jebe najdlakavije i najstarije milfare. Srbijica, brale :/
Kapiram da je Aldin zapravo neki mega šreder, koji zarađuje dosta dolara mesečno, a usput jebe najdlakavije i najstarije milfare. Srbijica, brale :/
Davno sam to gledao da bih sad ovako na brzinu izvadio link. Po mom sećanju to je informacija i sa gibson.com sajta. Classic 57 (i plus) se ugrađuju i na one instrumente koji nisu najskuplji, evo recimo Traditional. Prvi put čujem za tu razliku za poklopce, ne verujem baš da je razlika u materijalu (ako je neko zapeo da poredi, možemo).hipihill wrote:Odakle ti takva informacija? Uputi me na precizan link da i ja pročitam, zaista mi je nepoznato. Da li je voskiran, koksiran, da li u Gibsonu bajaju nad njim zaista ne znam, ali pouzdano i provereno znam da 57 na L5 i na LP Raw Pawer jednostavno nisu isti magneti! Kada se pažljivo zagleda vidi se da ni poklopci nisu isti, kao da je drugi materijal u pitanju. Ne znam zaista, možda rade posebnu selekciju, možda koriste bolji materijal... možda, možda... uglavnom ne sviraju isto. Ma ko zna šta se tu sve radi! Uglavnom 57-ce ugrađuju i dan danas na svoje najskuplje instrumente.
- tommytigh77
Much Ado About Nothing. Hvala trollu što sad bar znamo ko se budi sa mokrim gaćama dok sanja zlatni Les Paul...
- Dersu Uzala
Izvini Aldine, jel ti kapiras da imas bofl gitaru?aldindubo wrote:Zadnja slika in playing position. Hvala za sve komente i do vidjenja.
Skidaj taj potpis pothitno.
Ma on ima sh*t gitaru 

Zivot je ovdje vrlo dobar, ako imas posao. Ako nemas, onda ce ti bit tesko i jos teze naci neki dobar posao. Samo se izplati ovdje dolazit ako si skolovam i ako imas diplomu.jagoda wrote:Hmmm...
P.S.
Ako mislis da je tamo bolje, onda ili lazes, ili nikad nisi zivio u stranoj zemlji da znas kako je ovdje.
Trazim jedan dobar mikrofon za snimanje, ali jos ga nisam nasao. Htjeo sam cekati da snimim nesto s dobrim kvalitetom, ali vi ***** partizanske (kao sto je rekao cika Kure) ne mozete cekati.
https://www.youtube.com/watch?v=iRod53JkQMs
.. kakve lepe igracke uvek u rukama nekih tatinih sinova..
Steta jelde? Nazalost placeno od mojih zaradenih para.. I ja bi zelio da mi je tata ovo kupio, al nije. Sta ces.