Pogledao sam i probao dosta gitara, ali nekako su mi se izdvojile sledece:
1. ESP EC CTM 1
2. Gibson LP classic plus
3. Gibson LP signature T
4. Ibanez prestige 2550Z
Pa eto, svaki komentar i preporuka je dobrodosla

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jos nisam video da neko svira h/c I nu metal na fenderu sa singlovima, mozda i sviramajtimika wrote:generalno na bilo kojoj gitari mozes sve da sviras, ne postoji gitara za metal i gitara za bluz ili narodnjake,
Zato uzmeš Dual Rectifier, pa da vidiš šta sve možeinfected wrote:Jos nisam video da neko svira h/c I nu metal na fenderu sa singlovima, mozda i sviramajtimika wrote:generalno na bilo kojoj gitari mozes sve da sviras, ne postoji gitara za metal i gitara za bluz ili narodnjake,ali u vecini slucajeva postoji neka podela. Iskreno mislim da nije stvar u tome sta se dali se moze nesto odsvirati na gitari ili ne, naravno da moze sve da se svira, ali jednostavno postoje tipovi gitara koje imaju agresivniji ton i koje su samim tim prvenstveno pravljene za agresivnu muziku, a takodje postoji tip gitara koje to nisu. Ali to nije za ovu temu...
Posto zelis preprodajnu vrednost u slucaju kasnije prodaje, handmade realno otpada... A izmedju ESP-a i Gibsona, ja bih pre mozda odabrao Gibson (iako ga ja licno ne bih kupio - za te pare bih ganjao PRS-a jer ja sam njihova kuckainfected wrote:Suzio sam izbor...
Esp ec made in Japan,handmade ili Gibson Les paul classic plus...
Jos cu dobro da razmislim, i ponovo probam i jednu i drugu....
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests