Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Ako je 'trgovac' onda mora da ima registrovanu 'trgovacku' radnju i placa porez kao gazda. Ako ne, onda je mufljuz. 

Taj Rade nije iz Novog Sada, bliže je Beočinu. Tako da lično preuzimanje u Novom Sadu sigurno mora dobro i unapred da se dogovori. Lično, imao sam samo izuzetno malu transakciju sa njim (bio je potpuno ok), tako da ne mogu da cenim. Jedan čovek koga poznajem solidno kaže da je imao dosta negativno iskustvo sa njim, da je jedan magnet prodat kao drugi, valda, ali ne znam detalje o tome.
Upravo toga se plašim.komil wrote: jedan magnet prodat kao drugi

Ako sada sumnjaš, uvek ćeš sumnjati.
Ne znam ni zašto si postavljao pitanje kada si sumnjičav od početka!?
Premna tome pravac u Mitros ili neku drugu radnju!
Što kaže narod - plati pa se klati!
Ne znam ni zašto si postavljao pitanje kada si sumnjičav od početka!?
Premna tome pravac u Mitros ili neku drugu radnju!
Što kaže narod - plati pa se klati!
Znam. Najgori sam.
U stvari, nadao sam se da ga neko zna i da je ok.
Sta cu kad redovno obilazim KP, pa mi se raspline masta...
Hvala u svakom slucaju.
Idem da ukljucim Blacktop i da se ubedjujem da nije uopste muljav zvuk. Cak sta vise nekako je kristalan ali mekan..
U stvari, nadao sam se da ga neko zna i da je ok.
Sta cu kad redovno obilazim KP, pa mi se raspline masta...
Hvala u svakom slucaju.

Idem da ukljucim Blacktop i da se ubedjujem da nije uopste muljav zvuk. Cak sta vise nekako je kristalan ali mekan..

Imao sam ja lose iskustvo gde mi je neki bofl uvalio kao gotoh civije, fazon je bio da je kum otisao da izvrsi razmenu a posto izgledaju gotovo identicno nije skontao da ga je zajebao , ja sam skontao ali se on naravno pravio blesav
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Eh kolega... Ja sam magnete sa Blacktop jaguara prodao i uzeo druge. Gitara radi sad troduplo bolje. Blacktop je namenjen za hi Gain tojest ti magneti su super ako svirash neki djient ili bilo shta hi gain, nisu za klasicnije po meni, mada mogu da prodju uz manji drajv. Opet, probao sam jedan telac u mitrosu i radio je sasvim fino sa tim fabrickim magnetima (bio je HH). Sve u svemu, divne gitare ti blacktop fenderi ali moraju da se moduju ako neces da ih koristis u njihovoj osnovnoj svrsi, a to je dz dz.alumiroi wrote:
Idem da ukljucim Blacktop i da se ubedjujem da nije uopste muljav zvuk.

Kupio sam blacktop strat jer moze da splituje magnete pa kao ima i dz dz i twang twang. U stvari nema nista, ali sam ja u medjuvremenu shvatio sta hocu i platio skolu posteno.
Sad je ideja da umesto da kupujem polovan Am.Std. da stavim pickguard sa SSS strujom na BT. Medjutim, da bih to uradio moram da prodam Squier CV 50's Strat i taj deo mi teze ide. Nikako da smognem snage da se odvojim.

Sad je ideja da umesto da kupujem polovan Am.Std. da stavim pickguard sa SSS strujom na BT. Medjutim, da bih to uradio moram da prodam Squier CV 50's Strat i taj deo mi teze ide. Nikako da smognem snage da se odvojim.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa stavi struju od CV50 (cini mi se da su tu alnico magneti) u blektopa a blektopovu struju u CV i miran si.alumiroi wrote:Kupio sam blacktop strat jer moze da splituje magnete pa kao ima i dz dz i twang twang. U stvari nema nista, ali sam ja u medjuvremenu shvatio sta hocu i platio skolu posteno.![]()

BLektop ima bolje drvo i generalno je bolja gitara od CV sigurno, a CV mozda super zazvuci sa stujom od Blektopa, svasta je moguce!

Mislio sam i to, ali CV magneti su pa suprotnost BT. Previse su svetli, nekako praskavi..
Sreca nemam lemilicu.. Jos.

-
https://www.kupujemprodajem.com/Stara-M ... lter_id=18Stara Marshallova pedala The Gov'not
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa pazi, kod blektopa je sigurno deblji lak na telu i telo manje zvoni od CV-a, posto je takva koncepcija. 99posto sam siguran da ce ti magneti u blektopu zvucati masnije. A evo:alumiroi wrote:Mislio sam i to, ali CV magneti su pa suprotnost BT. Previse su svetli, nekako praskavi..

A ovo je blektop straja telo, dakle mozes kako hoces!

Uh pa to moram da probam onda. Znaci, Lemilica. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
A ako te ne mrzi mozes i ovako da modnesh straju:alumiroi wrote:Uh pa to moram da probam onda. Znaci, Lemilica.