A onda provališ da na gitari postoji i tone pot...alumiroi wrote:ali CV magneti su pa suprotnost BT. Previse su svetli, nekako praskavi..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A onda provališ da na gitari postoji i tone pot...alumiroi wrote:ali CV magneti su pa suprotnost BT. Previse su svetli, nekako praskavi..
Koliko sam upoznat ti Krameri su 90ih sklapani u ceskoj (jolaninoj fabrici) od USA delova , tako da u principu ne bi trebalo da su mnogo losi , cim su dobili titulu Pacera, Berette i sta ti ja znam, prodavali su se i dalje po jakim cenama.Naravno da to nije isti kvalitet kao USA proizvodnja do 85 ,ali opet trebalo je neko da ih nasledi.Dushan S wrote:Ne, ti misliš na starije Kramere. Ovi iz kojih je ta serija su pravljeni na dalekom istoku, a bolji komadi kao Pacer-iu Češkoj koje je uvozio onaj lik iz Ruskog Krstura. Kakav crni ESP. Osim ako ove dame nisu Japanese Workers ispred ESP fabrikeDersu Uzala wrote:Sto su u stvari Djapanesa Krameri pravljeni u ESP fabrici (delovi) a asemblaza u Nju Dzersiju.Dushan S wrote:...Kod nas je jedno vreme glavna fora bila da se Krameri iz tog perioda daju u oglase kao "original alerički" zbog plate-a na kome piše Neptun NJ USA. Možda je i njemu neko prethodno uvalio to kao "original američka" za par stotina evra.
Pa eto 300evra tako nekako. Problem sa tim gitarama je shto se to nikome ne svidja jedino shto je brendirano, a u katalogu iz 2006te su one bile deo promocije So-Cal Speed shopa sa kojima je Fender ocigledno imao saradnju i ova gitara je njihova posveta brzim automobilima iz tih vremena. Kolekcionarski primerak a kako zvuci....pa evo:alucard_earl wrote:Moze li neko da mi kaze koliko bi ovo moglo da vredi?![]()
http://v2.pik.ba/artikal/12544142/elektrcna-gitara/
Tako nesto sam i kontao,najvise me brine onaj deo vezan za zenidbu,nekako se jos ne nalazim tu...nemanjavelimirovic wrote:Pa eto 300evra tako nekako. Problem sa tim gitarama je shto se to nikome ne svidja jedino shto je brendirano, a u katalogu iz 2006te su one bile deo promocije So-Cal Speed shopa sa kojima je Fender ocigledno imao saradnju i ova gitara je njihova posveta brzim automobilima iz tih vremena. Kolekcionarski primerak a kako zvuci....pa evo:alucard_earl wrote:Moze li neko da mi kaze koliko bi ovo moglo da vredi?![]()
http://v2.pik.ba/artikal/12544142/elektrcna-gitara/
Okej gitara, ali kad je kupish, ozenio si se.![]()
Na ebay traze 899$.nemanjavelimirovic wrote: Pa eto 300evra tako nekako.
Da pa kolekcionari ovo ono, ovde u Crbiji pricam... Mnoge stvari mnogo manje vrede nego u US u poslednjih dve godine... USA stradza polovnjak ti ovde sad mozes prodati za 500e ako imash srece, a meksiko za 300 ako imas srece. Ljudi nemaju para nizasta a kamoli za instrumente.Dersu Uzala wrote:Na ebay traze 899$.nemanjavelimirovic wrote: Pa eto 300evra tako nekako.
Ovo je potpuno iščašen pogled na situaciju, bez uvrede!nemanjavelimirovic wrote: Da pa kolekcionari ovo ono, ovde u Crbiji pricam... Mnoge stvari mnogo manje vrede nego u US u poslednjih dve godine... USA stradza polovnjak ti ovde sad mozes prodati za 500e ako imash srece, a meksiko za 300 ako imas srece. Ljudi nemaju para nizasta a kamoli za instrumente.
gresis. takvi su imali pare da kupe americku gitaru tamo negde 2005 - 2008. Bilo je vise para a i gomila ljudi uzme dobru gitaru dok su samci i mogu sve prihode da posvete sebi, pa kad se ozene...hipihill wrote: Tačno je da nema posla, nema para, večina loše živi. ali takvi ne kupuju američke gitare.
hipihill wrote:
Tačno je da nema posla, nema para, večina loše živi. ali takvi ne kupuju američke gitare. Sa druge strane moja tri poznanika rade u jednoj državnoj agenciji i primaju od 3-7,000 euro mesečno u zavisnosti od zvanja, jedan je professor na fakultetu sa oko 3,000 e redovnih primanja, jedan je sudija sa nešto oko 2,5-3,000 e iz dva primanja i da ne nabrajam dalje…
Hahahaha, pa da ima i toga dosta! Mada najvise instrumenata koje sam prodao su kupili ljudi koji imaju porodice.andrej] wrote:
gresis. takvi su imali pare da kupe americku gitaru tamo negde 2005 - 2008. Bilo je vise para a i gomila ljudi uzme dobru gitaru dok su samci i mogu sve prihode da posvete sebi, pa kad se ozene...
Ne znam šta si i gde radio, a i ne tiče me se, ali slabo si upućen u tematiku. Na državnom Pravnom fakultetu su profesorske plate kako sam rekao. One su iz tri dela: državnog, od samofinansirajućih i deo od vannastavnih aktivnosti. Plate u Agenciji za navođenje aviona su kakve sam rekao da jesu, takođe u inspektoratima i u još mnogim državnim ustanovama. Nedavno sam prodao jednog svog Gibsona momku čiji otac predaje na nekoj višoj školi u unutrašnjosti i potvrdio mi je ovo što pišem. Sve to nije ni bitno. Svi skupi Gibsoni koji su stigli u Notu su prodati, kao i većina u Mitrosu. Toliko o tome koliko imamo ili nemamo para.nemanjavelimirovic wrote:Profesor na fakultetu ne moze imati 3000e primanja, osim ako fakultet nije privatan i jako ga vole tamo i tipa jos je i dekan i suvlasnik. Radio sam kao asistent na drzavnoj visokoj skoli tako da relativno sam upucen u tematiku. Sudija 2-3hiljade evra takodje moze da ima ako je neki racq u glavnom sudu u Bg, ovi klasicni sudci, ti imaju manje sigurno.
Sve u svemu, 3000e primanja u Srbiji je vise od same naucne fantastike.
Jbg, za tog prvog ne znam, verovatno je na 4-5 pozicija i to se tako namestilo. Inace po "unutrasnjosti" jednostavno treba provozati se pa skontati kako stvari funkcionisu zaista. To o cemu ti pricas je jako mali procenat ljudi i mislim da ipak imas iskrivljenu sliku o tome kako nam je u zemlji zaista, ali dobro svako ima svoju percepciju, tako da je tesko pricati o ovome i bezveze praviti sveopshti offtopic.hipihill wrote:nemanjavelimirovic wrote: Nedavno sam prodao jednog svog Gibsona momku čiji otac predaje na nekoj višoj školi u unutrašnjosti i potvrdio mi je ovo što pišem. Sve to nije ni bitno. Svi skupi Gibsoni koji su stigli u Notu su prodati, kao i većina u Mitrosu. Toliko o tome koliko imamo ili nemamo para.
Koji je ovo telecaster?nemanjavelimirovic wrote:
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-A ... r_id=11354
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests