Ima ,li interesovanja,za lampaske pedale

koliko mi se cini nema...iskreno nadao sam se da bar neko za ovo vreme postavi neko pitanje u vezi ovog mog zadnjeg projekta,al nista-dobro
Mnogo,mnogo entuzijazma oko ove pedale...zvuk je izvanredan-to mogu da kazem...Osim toga cini mi se da napomenuh,prekidacki mehanizam je kul i veoma praktican i brz...sa kanala na kanal se prelazi samo jednim stiskom tastera...
probao sa je na napajanju od 385V-sve radi,zvuk je glasniji,drive kanali su dobili malo veci sustain,a i sam zvuk je bogatiji na vecoj voltazi-to su moji utisci...ko voli to sasvim je dovoljno,ali ovo nije hi gain pedla sa kompresijom i za razliku od nekih SS pedala fali joj to-ko sto rece jedan moj prijatelj ,koji je imo prilike da je proba.
To me ne brine...nego imam utisak da nisam lepo odradio plocu...jer pedala ima poprilicno suma...sto nije dobo,jel?Pokusacu da sredim to koliko je moguce.Naime prilikom testiranja u fazi izrade ove pedale,koristio sam nekoliko pojedinacnih delova-ploca-( PCb sa lampama,PCB sa switshing mehanizmom,PCB sa tonskom kontrolama) i sve je islo glatko i bez ikakvih smetnji,sa gomilom zica za povezivanje istih...i nikakvih problema nije bilo.Verovao sam da nece biti ni ovako ali naprotiv.Negde sam zeznuo stvar sa masom,predpostavljam...i ako ne uspem da je sredim ide u kutiju propalih projekata...da i bice mi jako zao.

i razocaran sam