Ja imam komplet paket sa njihovim tekucim racunom i dva devizna, od kojih je jedan Visa virtuon, Visa debitnu karticu i jos druge pogodnosti i svakog meseca skidaju za to tacno 230 din.sa dinarskog racunajagoda wrote:Kod koje banke si uzeo Visu Internet i koliko placas odrzavanje ?boki1978 wrote:Odgovorih drugari ranije na to, ali nema frke, ponovo cu
PLACANJE
Visa, MAster Card, Maestro, Webmoney i Alipay su nacini placanja, od koji svakako preporucujem internet Visa karticu koja me evo nekoliko godina nije izdala.
Uplatite na nju novca koliko zelite da potrosite i ne moze vam niko nista a ne morate da morite brigu da li ce vas neko pokrasti.
Eto drugari, nadam se da sam vam pomogao
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
-
boki1978 wrote:Ja konkretno imam Visa Virtuon karticu Rajfajzen banke kao i kolega i prilicno sam zadovoljan. Cinjenica je da mora da postoji depozit, cak sam nacuo da za nove kartice treba da bude i 50 EUR sto jeste puno i treba proveriti sa bankom. Taj depozit u slucaju zatvaranja racuna se vraca ali ovako ne mozete njime da raspolazete. Ja cu zadrzati njihovu karticu jer mi je plata vezana za njih a sa druge strane su mi izasli u susret i trajno povecali broj dnevnih transakcija, jer kad nalete veliki popusti i rasprodaje oni traju 2-3 dana i tada zelite da kupite vise stvari,lnpr.od po 2-3 eur a onda shvatite da najvise 10 transakcija mozete da izvrsite...
uzmes lepo visa internet kod banca intese, i nema da brines oko depozita i slicnih stvari. znaci uplatis 20 evra na karticu i toliko imas za trosak. ne placas nista za odrzavanje, ne moras da imas nikakav depozit na njoj (mozes krompir komotno da imas)... jedino sto je problem je sto su u intezi najvece guzve a i spori su do zla boga pa se smoris ko pas dok dodjes na red.
Druze, ti da bi uzeo njihovu karticu moras da uzmes barem osnovni tekuci dinarski racun i da otvoris i devizni,a samo odrzavanje tekuceg racuna se svuda placa, konkretno kod njih stoji da je za osnovni tekuci odrzavanje 125 din.
Ja rekoh da necu svoju banku da menjam jer mi je plata vezana za njih, mogu i online odmah da izvrsim prebacivanje sa racuna na racun a i izasli su mi u susret pa su mi podigli broj dnevnih transakcija ako zatreba.
Pritom mi je banka jako blizu
Ja rekoh da necu svoju banku da menjam jer mi je plata vezana za njih, mogu i online odmah da izvrsim prebacivanje sa racuna na racun a i izasli su mi u susret pa su mi podigli broj dnevnih transakcija ako zatreba.
Pritom mi je banka jako blizu

Kod Intese treba samo devizni racun da se otvori da bi se dobila ta internet kartica, ne mora i tekuci racun. Ako se placa odrzavanje deviznog racuna onda je to nesto mega malo. Ako mi je nesto skinuto sa racuna radi odrzavanja onda je to toliko malo da do sada nisam ni primetio.
Ne plaća se održavanje ni tekućeg, za mesec u kojem nije bilo promena na računu. Tako da je to odlična varijanta i za neke honorarne radove, praktično nema nikad potrebe da se zatvara račun.Uncle Moe wrote:Kod Intese treba samo devizni racun da se otvori da bi se dobila ta internet kartica, ne mora i tekuci racun. Ako se placa odrzavanje deviznog racuna onda je to nesto mega malo. Ako mi je nesto skinuto sa racuna radi odrzavanja onda je to toliko malo da do sada nisam ni primetio.
Znaci bombonica.
Silom prilika i eto..

Nivo znanja proporcionalan trenutnim finansijama zbog ovog cuda,znaci ravno 0.Tako da,apsolutni svaki savet upijam,izgleda da ce mi trebati solidno vremena da udjem u stos
Zvuk -ono sto sam uspeo da povezem i probam nekako ,a verujem da to nije ni 10%,je ok.
Ali definitvno ova spravica nije samo plug and play.

Nivo znanja proporcionalan trenutnim finansijama zbog ovog cuda,znaci ravno 0.Tako da,apsolutni svaki savet upijam,izgleda da ce mi trebati solidno vremena da udjem u stos

-
Skini za početak ove presets, posle mozeš preko editora na PC-u da radiš Fine tuning:muki17 wrote:Silom prilika i eto..
Nivo znanja proporcionalan trenutnim finansijama zbog ovog cuda,znaci ravno 0.Tako da,apsolutni svaki savet upijam,izgleda da ce mi trebati solidno vremena da udjem u stosZvuk -ono sto sam uspeo da povezem i probam nekako ,a verujem da to nije ni 10%,je ok.
http://line6.com/customtone/browse/podhd500/
Pozdrav
Hvala na savetima,vec sam skinuo Hd 500 edit,update-ovao softver,skidao neke custom tonove,ali nije ni blizu onako kako treba.
Elem,probao sam ga prvo sa slusalicama,sa blues deluxom u power ampu,na monitorima,sve u svemu,pristojno radi,ali nije to to.Kontam da za 24 h ne mogu da dodjem do wow toncine,tako da polako.
Ili se podsvesno opirem digitaliji
Elem,probao sam ga prvo sa slusalicama,sa blues deluxom u power ampu,na monitorima,sve u svemu,pristojno radi,ali nije to to.Kontam da za 24 h ne mogu da dodjem do wow toncine,tako da polako.

Ili se podsvesno opirem digitaliji

Nikada me nije strefio GAS ovako..

Ako, ako, neka... Cestitke! 

Nedavno pazareno:
TC Electronic Flashback dilej kojeg nisam slikao. Odličan, odličan delay.
35-40 godina stara dvovrata aždaja za koju sam dobio takav dil da se nije SMELO odbiti.

Custom made Pharaoh fuzz kopija sa dodatnim modifikacijama sličnim Supreme verziji, pravio mi Aleksandar iz Despotovca, preporuka za njega, jako fin momak i ima mnogo strpljenja za predloge, ideje... volume/ton/6 vrsta klipinga/high/sustain, lo-hi switch i pre gain ispod.

TC Electronic Flashback dilej kojeg nisam slikao. Odličan, odličan delay.
35-40 godina stara dvovrata aždaja za koju sam dobio takav dil da se nije SMELO odbiti.

Custom made Pharaoh fuzz kopija sa dodatnim modifikacijama sličnim Supreme verziji, pravio mi Aleksandar iz Despotovca, preporuka za njega, jako fin momak i ima mnogo strpljenja za predloge, ideje... volume/ton/6 vrsta klipinga/high/sustain, lo-hi switch i pre gain ispod.

zhille wrote: 35-40 godina stara dvovrata aždaja