Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Ovo je po mom kriterijumu ultimate pojacalo. Holly sh*t

I ja sam to snimio. Totalni bezobrazluk. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
simpa djitrica 

Kontam da nema puno veze za gitarom ali zvuk je odlican.
Nemam ih trenutno, ali stizu uskoro sa donnerdeal.com za nepunih 70$

-
Carevi su sa ovim artworkom, samo joyo moze da stavi clip art bodi bildera na korus, i skorpiona na kompresor. 

Da, to je stvarno totalna katastrofa. 

-
Ne koristim korus, ali bih kupio ovo, samo da stoji u bordu.

Znam, uzas. ) Ali navodno, na freestompboxes neko rece da je taj classuc chorus kopija Ibanezovog CS9, sto mi je omiljeni chorus svih vremena. Ali jbg nisam ovaj Joyo probao uzivo, mada bih mogao da se iscimam i da ih uporedim 1:1, drugar ima CS9. 

Баш овај тремоло је користио Невјерни Томо, и сложили смо се да му је генерално звук био одличан.Baba Slim wrote:
И наравно, графика је опет победничка.
@Kris: Jeste!
I, veruj mi da sam vecinu vremena dok sam gledao demoe na YT zapravo u glavi imao utisak sa te svirke koju smo slusali, i ja sam tada bio odusevljen... Zato se nisam puno ni razmisljao oko samog izbora, samo je je bilo pitanje odgovarajuceg momenta da se pedala naruci. 
A grafika, ne, stvarno ne vredi komentarisati.

A grafika, ne, stvarno ne vredi komentarisati.

Kad se za koji dan smoris od obe i nesto drugo ti dune da kupis , i ne nemoj ni da pokusavas da se branis znas da ce se to neminivno i veoma brzo desiti, racunaj na mene za otkup istih kontam da mi ic ne trebaju ali bi ih uzeo za neki dodatak nojzu
Hahaha, ok
Mada pazi, lagao bih kad bih rekao da nisam razmisljao o tome da otkupim nazad od tebe moj stari mega-board-kofer. Umesto toga, predstavljena mi je jos bolja ideja - 2 pedalboarda! Jedan za pedale ispred pojacala, a jedan za efekte koji idu u FX Loop. I cini mi se da ce tako i biti.