image hosting 30 mb

free upload

uploading pictures

screen capture

screen grab
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa tu "cheapo masku" su Ameri stavili,i jeste cheapo,ali ta je bila na njoj pa smo tu i vratili!!!Luksuz diktira novac a musterija ga nije imalabancika wrote:Fino uradjeno, samo ga je ta cheapo maska upropastila, IMO, kao da na bmw stavis polovnu yugo prednju masku sa autopijace.
Jel to pravi top gore ili je furnir? Ja sam slicno radio mojoj gitari koja je skoro identicnih kontura, samo smo odradili tako da maske ne bude vise. Izbusili telo od nazad i top je prekrio rupe za elektroniku.
Spoiler:
Maska na gitari je toliko izgrebana i u losem stanju da je prosto na slikama jos i lepaDersu Uzala wrote:Maska izgleda cheapo jer je musava. Dal treba da bude sjajna ili mate to je druga prica. Moze i drvena maska. Moze i od kurca kozurica. Lepo je gitara restaurirana.
ma niko tebi ne zamera, ne moras da se branis. Ruzna je pa je ruznadjoksi wrote:Evo cisto nasao sam na netu par slika identicne gitare,sa identicnim maskama tako da ipak to bi trebalo zameriti fabrici)
![]()
]
Daleko od toga da se branim,nego kad bi znao sta sam sve terao vlasnika da zameni,hvatao se za glavu i pricao "Vrati za sada ovo staro pa ce mo naknadno da zamenimo"bancika wrote:ma niko tebi ne zamera, ne moras da se branis. Ruzna je pa je ruznadjoksi wrote:Evo cisto nasao sam na netu par slika identicne gitare,sa identicnim maskama tako da ipak to bi trebalo zameriti fabrici)
![]()
]
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests