Djoksi radionica

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply

djoksi

Re: Djoksi radionica

Post by djoksi » 19 Nov 2014, 20:29

Odradjen crni bajc da se izraze godovi :biggrin:
Image
image hosterImage
imagenImage
image upload no size limitImage
free upload image

djoksi

Post by djoksi » 19 Nov 2014, 20:31

djoksi

Post by djoksi » 19 Nov 2014, 20:33

Sklopljena i predata vlasniku :biggrin:​ ali na zalost nema slika zadnje strane gitare koja je skroz crna i slika saniranja fleka na vratu i headstocku.Inace odradjen je i refreting i promenjeno dosta od elektronike

bancika

Post by bancika » 19 Nov 2014, 21:18

Fino uradjeno, samo ga je ta cheapo maska upropastila, IMO, kao da na bmw stavis polovnu yugo prednju masku sa autopijace.

Jel to pravi top gore ili je furnir? Ja sam slicno radio mojoj gitari koja je skoro identicnih kontura, samo smo odradili tako da maske ne bude vise. Izbusili telo od nazad i top je prekrio rupe za elektroniku.
Spoiler:
Pre

Image

Posle

Image

djoksi

Post by djoksi » 19 Nov 2014, 21:41

bancika wrote:Fino uradjeno, samo ga je ta cheapo maska upropastila, IMO, kao da na bmw stavis polovnu yugo prednju masku sa autopijace.

Jel to pravi top gore ili je furnir? Ja sam slicno radio mojoj gitari koja je skoro identicnih kontura, samo smo odradili tako da maske ne bude vise. Izbusili telo od nazad i top je prekrio rupe za elektroniku.
Spoiler:
Pre

Image

Posle

Image
Pa tu "cheapo masku" su Ameri stavili,i jeste cheapo,ali ta je bila na njoj pa smo tu i vratili!!!Luksuz diktira novac a musterija ga nije imala :D :D :D .
Sto se tice topa,u pitanju je furnir ali nesto deblji od standardnog koji ovde vidjas.Mislim da je ovde standard od 0,5mm a na ovoj gitari je bio preko 1 mm.Mozda me neko ispravi za standard furnira ovde,ali vidim da na netu samo taj prodaju

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 20 Nov 2014, 10:18

Maska izgleda cheapo jer je musava. Dal treba da bude sjajna ili mate to je druga prica. Moze i drvena maska. Moze i od kurca kozurica. Lepo je gitara restaurirana. :kokice:

bancika

Post by bancika » 20 Nov 2014, 10:40

Pa da...mada, na lep flame top retko ko stavlja veliku masku, musavu ili ne. Kakva god da je, poruzice gitaru...osim mozda providne :homer:

Image

djoksi

Post by djoksi » 20 Nov 2014, 18:06

[quote="bancika"]Pa da...mada, na lep flame top retko ko stavlja veliku masku, musavu ili ne. Kakva god da je, poruzice gitaru...osim mozda providne :homer:

Evo cisto nasao sam na netu par slika identicne gitare,sa identicnim maskama tako da ipak to bi trebalo zameriti fabrici :)) :D :D
ImageImage
imageImage
screen shot windows

djoksi

Post by djoksi » 20 Nov 2014, 18:09

Dersu Uzala wrote:Maska izgleda cheapo jer je musava. Dal treba da bude sjajna ili mate to je druga prica. Moze i drvena maska. Moze i od kurca kozurica. Lepo je gitara restaurirana. :kokice:
Maska na gitari je toliko izgrebana i u losem stanju da je prosto na slikama jos i lepa :))) :D :D .Ali sta da radim,musterija je uvek u pravu i vratismo originalnu :D
A moguce da je malo bila musava dok sam je slikao,istovremeno sam malo svirao malo slikao :ziveli:

bancika

Post by bancika » 20 Nov 2014, 18:11

djoksi wrote:Evo cisto nasao sam na netu par slika identicne gitare,sa identicnim maskama tako da ipak to bi trebalo zameriti fabrici :)) :D :D ]
ma niko tebi ne zamera, ne moras da se branis. Ruzna je pa je ruzna :)

djoksi

Post by djoksi » 20 Nov 2014, 18:14

bancika wrote:
djoksi wrote:Evo cisto nasao sam na netu par slika identicne gitare,sa identicnim maskama tako da ipak to bi trebalo zameriti fabrici :)) :D :D ]
ma niko tebi ne zamera, ne moras da se branis. Ruzna je pa je ruzna :)
Daleko od toga da se branim,nego kad bi znao sta sam sve terao vlasnika da zameni,hvatao se za glavu i pricao "Vrati za sada ovo staro pa ce mo naknadno da zamenimo" :D :ziveli:

djoksi

Post by djoksi » 11 Mar 2015, 23:35

Jedan mali eksperiment :))))
Music Man Petrucci sa izmenama tj oblik tela je taj model a sve ostalo moja improvizacija :)))) :D :D
Telo jasen,vrat javor sa fingerom od oraha..
Image
uploading images Image
image upload no ads Image
upload image online Image
image hosting 10mb limit

Post Reply