Overdrive wrote:Bez generalizacije molio bih

Voja - super lik. Dugo sam ga viđao tamo i dečko je jednostavno uvek raspoložen i strpljiv da izađe u susret. Retko dobar lik.

Uroš - ok momak, uvek pomalo zbunjen i smoren, ali pristojan i nenametljiv. Par puta sam ga zatekao da svira neku gitaru, što je za pohvalu jer od takvog prodavca možeš i da očekuješ da ti kaže neke utiske, mada..za one kupce koji ne znaju šta hoće - ne bih ga preporučio. Nema trgovačku ubedljivost i prepredenost, pušta kupca da raščisti sa sobom kod kuće šta hoće, pa da onda dođe sa jasnim stavom. Što je nedopustivo

(šala mala)

Branko - ili kako ga moj kum zove "onaj žuti nabeđeni što mi ide na k.."
Ne znam ga takvog. Kapiram da ima neke malo veće obaveze i da je pod većim stresom. Meni je par puta vrlo strpljivo objašnjavao nešto o monitorima i preporučio mi neke, bez želje da mi pošto poto uvali najskuplje što imaju tamo. Stara škola, pristojan lik, takođe sam ga dugo viđao tamo..verovatno je opravdao svoje postojanje

Milan - upoznao sam ga samo jednom prilikom, neprijatnom po obojicu - kada je morao da mi saopšti da veliki Štrumf ne želi da me vidi više u njihovoj radnji. Napomađene kose, jakog stiska ruke, poslovan i uviđavan, pocrveneo je bio u licu kao paprika i napinjao se da razume moju potrebu da se direkt čujem sa njegovim gazdom, ali.."gazda kada kaže.." (reče on), ili kad malo šizne (dodao bih ja)..tako da ostade na tome. Ok lik rekao bih, veže konja tamo gde mu gazda kaže, nije mu za zameriti. A treba zaraditi i za pomadu..

Branko T, ne znam čoveka, on je u odeljenju za bubnjeve, ali sam ga par puta nešto pitao i dobio sasvim ljubazne odgovore. Profi, odmeren, staložen.

Igor - ok momak, stalno bizi, mislim da sam upravo njemu donosio neke Joyo pedale da ih proba i odluči hoće li ih Mitros nabavljati na veliko. Par puta mi je dao korisne savete za neka pojačala, pedale. Sve u svemu visoka ocena.

Aleksandar - kao i za Branka T. - slabo sam imao kontakta sa čovekom, soim kada nema nikog blizu pa izađe u susret. Utisak - sasvim ok

Nemanja - ovde me pamćenje malo muči. Sećam se momka, kao kroz maglu..ali je magla prilično gusta, tako da..
Goran (prodavnica NS) - igrom famoznog slučaja, upoznao sam dečka. Preko telefona je bio sasvim korektan i ok, ali po isporuci (takođe famoznog) pojačala, ispostavilo se da pošiljka ne sadrži račun, kao ni amp cover koji je pripadao. Novogodišnja frka, stres ili nešto drugo, tek..nije stigao ni da proba pojačalo iako sam ga striktno više puta moljakao telefonski, da on, kao iskusan gitarista (pretpostavka) uključi, proba, vidi, da li je sve u redu.
Da je to uradio, možda bi mi na vreme javio da je pojačalo neispravno, pa ga ja ne bih morao da vraćam, pa da on meni vraća novce, pa da iznervira velikog Štrumfa, pa da ovaj napujda poslovođu (vidi pod Milan) da mi prenese kako osobe poput mene, koje vraćaju skupu opremu, pričaju po "društvenim mrežama" o prodavnici Mitros bez dovoljno hvalospeva i sa (još gore) negativnim rečima und rečenicama..imaju napustiti obekat i potražiti pojačalo negde druge, odnosno ne kročiti nogom u isti kao persona non grata.
Inače, Goran uživo izgleda dosta mršaviji i rekao bih pitomiji. Ovo je verovatno fotka posle nekakvog stresa..Štrumf će ga znati..
http://www.mitrosmusic.com/kontakt/