Аууууу... Само да знаш, ово је психо додао накнадно, није писало јуче кад сам први пут видео оглас. Трифун/Љубиша јесте луд човек, али да знаш да је ова цена сасвим ОК, и да је то једна врло солидна гитара.
Једино ми је чудно то што за ову гитару има разних фотографија, а није оно најбитније фотографисано. Наиме, има та фантомска фирма Apollo која прави копије разноразних чувених модела гитара и басова, а иста фирма користи име Aston за њихову мало јачу категорију. Па тако имаш 2 слична модела ове гитаре. Један нема поклопце на магнетима, фарбан је једном бојом, има обичне тачкице као маркере на врату, има хромирани хардвер и има шрафљен врат, и тој гитари на глави пише Apollo. Овде приложени Aston има златни хардвер, има поклопце на магнетима, има ове велике правоугаоне маркере на врату, sunburst бојадисање и оно што је најбитније - има лепљен врат, и по томе је вернија копија модела који опонаша. Ако ме сећање не вара - то је једина гитара овог типа која за те паре нуди и овај битан детаљ.