(Imaš li neki novitet u vezi sa soničnom lepoticom? Tipa: setting, stack, mix-with-other-ditrbox...)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa, i ne sviđa mi se kakav zvuk ovaj baja izvlači s njom, previše mi je spljošteno i fizzy. Ja ovu pedalu potpuno drugačije doživljavam. Što se noviteta tiče, nema ih puno - jedino što sam provalio je da SD-9 sve bolje i bolje radi što joj više odvrneš Level pot - ne zbog percepirane glasnoće, koje ionako nema previše, već zbog gustine u srednjacima. Ostalo je po starom - Tone pot zavaren na 8 sati, Dist od 10 do 2, zavisno od aplikacije.Gagi wrote:(Imaš li neki novitet u vezi sa soničnom lepoticom? Tipa: setting, stack, mix-with-other-ditrbox...)
tommytigh77 wrote:previše mi je spljošteno i fizzy
(^ukradeno iz druge teme,thnx @tommytigh77)tommytigh77 wrote:Uglavnom, skoro sam je oživeo sa prostom DIY modifikacijom koju preporučuje Robert Keeley - prosto vadjenje D6 i D7 dioda (ja sam samo razlemio po jedan kraj, izvukao iz ploče i oblepio izolirkom da mi bude lakše da ih vratim u slučaju da mi se ne svidi). Rezultat je neverovatan - mnogo otvoreniji, iskreniji zvuk, za dlaku manje gain-a ali više volume-a (i onako ga je imalo previše), a kad je drive na nuli, radi bukvalno kao clean boost. U principu, sve ono što sam hteo od ove pedale kad sam je i kupovao. Takodje, sad se mnogo bolje uparuje sa drugim drive pedalama, tj. stack-uje, što bi rek'o naš narod. Tako da, verovali ili ne, moj utisak je da OD-3 ima višak delova.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest