Ej nisam video post... da jeste, samo sam je jos malko dotegnuo, sad sve radi vrhkomil wrote:Ono što je udarena gitara pozadi - to sam JA udariokomil wrote:Jel Gherson možda od Martina?
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Imate
- Dersu Uzala
Vrh. Aj' prestanite da kenjate bre, alo vise. Nema odgovarajuci smajli, sori.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Les Paul 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
poslusao sam sad tvoj demo les paula i meni to vrlo fino zvuci, veoma korektno 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Z*Z*Z wrote:Fali Telac
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
da dobro radi, mislim malko je agresivan taj SH6 u bridzu, ali u necku ovaj SH10 prelepo radi cak i na klinu, to me je shokiralo jer su to hi gain magneti za drop stimove...Cortex wrote:poslusao sam sad tvoj demo les paula i meni to vrlo fino zvuci, veoma korektno
Sve u svemu, super kopije gibsona, stvarno necu imati nista protiv da ostanu kod mene, osim ako u nekom momentu ne budem uspeo da ih menjam za firebird studio, posto sam u poslednjih par godina u offset fazi
Na toj gitari su bili Goran Custom (PAF) i DiMarzio Super Distortion, meni se to svidelo (pored sitnih problema). Onda je prvo jedan magnet zamenjen Duncanom, a drugi je posle stavljen Duncun iz estetskih razloga
Razlozi zamene nemaju veze sa zvukom. Ako se ne varam, razmak između žica je više F nego Gibson, pa je to nerviralo vlasnika i to je bio jedan od razloga zamene Goran Customa. Drugi razlog je što je taj magnet bio tiši (u necku) nego bridge. Obično je Martin došao do mene (jer imam lemilicu) pa smo zajedno menjali te magnete, pa sam imao prilike da probam gitaru (mislim da su sve zamene rađene tako). A gitaru sam razvalio jednom prilikom, bila je na refiniširanju (kod nekog njegovog prijatelja zlatara, čovek lepo precizno refiniširao git) i onda je ostavio gitaru kod mene da pogledam neki problemčić. Ja mamlaz umesto da stavim gitaru na pravi stalak, ostavim je na nešto manje-više improvizovano i tako je, pogađate, gitara pala i udarila se..
Koliko se sećam gitara je guljena skroz kod refiniširanja tako da se zna za drvo sve. Sećam se da je sve čamovina, ako se ne varam, telo je iz tri dela.
Od nebitnih zanimljivosti ima još par potpuno nebitnih stvari, recimo, mog druga Martina je izrazito nerviralo što bolt on šrafovi izgledaju staro, ja sam onda uzeo u ruke srebrni sprej i ofarbao glave šrafova
Gitara lepo radi, meni se zvuk uvek sviđao. Ožičenje je možda malo čudno, i čini mi se da masa nije urađena baš skroz kako bi trebalo.
Od nebitnih zanimljivosti ima još par potpuno nebitnih stvari, recimo, mog druga Martina je izrazito nerviralo što bolt on šrafovi izgledaju staro, ja sam onda uzeo u ruke srebrni sprej i ofarbao glave šrafova
Gitara lepo radi, meni se zvuk uvek sviđao. Ožičenje je možda malo čudno, i čini mi se da masa nije urađena baš skroz kako bi trebalo.

Da ih uhvatim dok su jos tu
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cestitke!djomla wrote:Da ih uhvatim dok su jos tuSpoiler:
Vrh gitarice
Jel ti ono Harley benton pedalboard iza? Kako te služi? Hteo ja da ga uzmem pre par godina pa odustao...
Jel ti ono Harley benton pedalboard iza? Kako te služi? Hteo ja da ga uzmem pre par godina pa odustao...
Danke 
Harley je ... onako. Dobio sam ga i onda prvo sto sam napravio je to da sam povadio sve iznutra. Taj komad sperploce sa velcro - je toliko tanak da sam imao osecaj da ce da propadne svaki put kada zgazim na wah. Ali super mi je dosao za TC Novu tada, taman je bilo dubine za nju i ostale pedale. Ok je ali za probe. Za bilo sta ozbiljnije ipak bih nesto pouzdanije. Na kraju sam nasao neki stari metalni kofer za 5e - fantazija
Harley je ... onako. Dobio sam ga i onda prvo sto sam napravio je to da sam povadio sve iznutra. Taj komad sperploce sa velcro - je toliko tanak da sam imao osecaj da ce da propadne svaki put kada zgazim na wah. Ali super mi je dosao za TC Novu tada, taman je bilo dubine za nju i ostale pedale. Ok je ali za probe. Za bilo sta ozbiljnije ipak bih nesto pouzdanije. Na kraju sam nasao neki stari metalni kofer za 5e - fantazija
LP mi je bas mlogo lep.